Készül a harmadik Ni No Kuni játék!

A Level-5 lenyűgöző – és tetszetős kinézettel rendelkező – JRPG-sorozata, a Ni No Kuni már a harmadik rész felé tart.

Akihiro Hino, a Level-5 elnöke a Nikkeinek adott interjújában (amit a DualShockers lefordított) elmondott pár részletet a céggel kapcsolatban. Először essünk túl a Ni No Kunihoz köthető információkon – a franchise anime filmet fog kapni, ami Japánban augusztusban fog megjelenni. Ezen nem dolgozott a Studio Ghibli sajnos (játékügyileg is csak az elsőben volt ott a kezük). Akit érdekel, egy trailert megtekinthet itt. Aztán Hino azt is mondta, hogy a film után „valamikor” egy új játék is érkezni fog. Szeptemberben amúgy is lesz egy kis Ni No Kuni, ugyanis szeptemberben a Ni No Kuni első része a Nintendo Switchen port formájában (720p/30FPS), míg PlayStation 4-en Remastered változatban (ezt külön ki kell emelni, mert a kettő nem ugyanaz – itt 1080p/60FPS, vagy akár 4K is lehetséges lesz) fel fog tűnni. Ne is tippeljünk, hogy mikor fog a harmadik rész jönni, sőt, arra sem érdemes, hogy mire – esélyes már, hogy next-gen játékról beszélünk. Nos, az még érdekes lehet a jövőben. Amúgy egy új app is készül a franchise-ból, de itt még fogalmunk sincs, hogy játékról beszélt-e Hino, vagy sem. Tehát az Android, iOS páros is kap majd valamit.

A Level-5 első, az alapjaitól kezdve Nintendo Switchre fejlesztett játéka, a Yo-kai Watch 4 volt, ami Japánban nem is olyan rég jelent meg (és nem tudni, hogy a nyugati kiadás mikor várható, valószínűleg 2020 a reális). Amúgy azt is mondta Hino, hogy számukra a remek minőség a fontos, így el is halaszthatnak pár címet, ahogy azt épp a Yo-kai Watch 4-gyel is tették.

Úgyhogy a Level-5 csendben is, de fejlődik és talán már a következő generációra is gyúr. Régebben ők vették meg a Mighty No. 9-nal szépet bukó Comceptet is (igaz, azon a játékon az Inti Creates is dolgozott).

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)