Konzolra kanyarodik az Infliction [VIDEO]

A PC-n már október óta elérhető pszichológiai horror, az Infliction konzolportokat kap.

„Az Infliction egy interaktív rémálom, egy rémisztő felfedezése a sötétségnek, ami akár a legnormálisabb kisvárosi otthonban is ott rejtőzködhet. Barangolj egy korábban boldog család maradékaiban: olvasd el a leveleket, a naplókat, hallgasd meg a hangüzeneteket, és rakd össze a nyomokat, hogy megérthesd azon eseményeket, amik téged ide vezettek, ám nem vagy egyedül. Valami más megmaradt ebben a házban: egy lény végtelen bánattal és dühhel. Miközben a nyomokra vadászol, ő rád fog vadászni arra az esélyre várva, hogy rajtad levezesse a dühét. Túl tudsz-e élni addig a ponting, hogy megtaláld a megbékélést?”, olvasható az Infliction Steam-oldalán.

Szóval lesz egy AI ellenfél, aki vadászni fog ránk, és kérdéses, hogy megküzdünk-e ellene, vagy inkább rejtőzködünk? (A válasz: Alien: Isolation.) Aztán még ilyeneket is ír a Steamen a Blowfish Studios (kiadó) és a Caustic Reality (fejlesztő), hogy „Fedezz fel egy realisztikus, kisvárosi házat, ami sokkal inkább repedező és elborultabb lesz, ahogy mélyebbre haladsz. […] A történet egy való világban történt tragédiából gyökerezik, a félelmekből és fájdalmakból, amiket mi mind ismerünk: összetört szívek, elárult bizalom, és a veszteség. Az Unreal [Engine] ereje egy fotorealisztikus környezetet renderel ki dinamikus fényekkel és árnyékokkal, amik elkápráztathatnak téged, vagy belökhetnek a sötétségbe. Az általános (standard) nehézségi szint néha a megfelelő irányt meg fogja neked mutatni, de a hard mód során magadra maradsz majd.”

Az Infliction konzolos portja(i) kipróbálható(ak) lesz(nek) a PAX Westen, ami az Egyesült Államokban, Seattle városában augusztus 30-a és szeptember 2-a között kerül majd megrendezésre. A játék konzolos ára 18 euró (kb. 6 ezer forint) lesz, és angol, német, francia, spanyol, orosz, japán, és mandarin kínai nyelvtámogatással rendelkezik majd. A megjelenés PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is az év utolsó negyedévében (október és december között) lesz esedékes. Vajon miben fog újat mutatni…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu