Jason Bourne: jön a hatodik film, a Treadstone spin-off tévésorozathoz is kapcsolódhat! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jason Bourne kalandjai még zárultak le, a franchise folytatódik, igaz, most már Matt Damon nélkül, egy tévésorozatban. Ben Smith, a franchise producere osztotta meg ezt az információt, aki azt is ígérte, hogy a mozifilm – akármilyen történetet is mesél majd el – egész biztosan kötődik a Bourne TV sorozathoz, a Treadstone-hoz. Konkrét információkat azonban még nem osztott meg.

Ben Smith jelenleg a Treadstone című akció-tévésorozatot promotálja, amely még ebben a hónapban indul és egyelőre USA Network csatornán látható csak. Egy nemrég leadott interjúban a tévésorozat producerét – aki A Bourne-hagyaték és a Jason Bourne című filmeken is dolgozott – arról kérdezték, hogy hogy készítene-e egy újabb részt az ikonikus franchise-ban? Smith széles mosollyal az arcán árulta el, hogy már dolgoznak is rajta, bár ezen kívül még semmi egyebet sem volt hajlandó elárulni.

„Nos, az a helyzet, hogy egyértelműen dolgozunk egy új filmen. Hogy ezen belül mi lesz ez? Kapcsolódik-e majd jelenlegi univerzumhoz, hogy ugyanabban a világban játszódik-e? Abszolút! De a részleteket egyelőre még hétpecsétes titok alatt őrizzük.”

Az utolsó Bourne-film, amelyben ismét Matt Damon alakította az ikonikus karaktert, a 2016-os Jason Bourne. Az alkotás eléggé lehúzták a kritikusok, de mégis egy szolid 415 milliós bevételt zsebeltek be vele a producerek világszinten. A Jeremy Renner főszereplésével készült spin-offnál egész biztosan jobban kaszált, amely mindössze 276 milliót hozott a konyhára, miközben 125 milliós költségvetése volt. Érthető tehát, hogy a producerek ismét Matt Damont szeretnék visszahozni a főszerepbe, persze ez csak akkor sikerül majd, ha ő is elvállalja.

A Bourne-univerzum egyébként a nem túl ütős Jason Bourne film után (és ellenére) is erősödik majd az említett Treadstone című tévésorozatnak hála. A tévésorozat a korábbi filmekből is ismerős CIA black ops programról szól majd, a szereplői pedig napjaink szuperügynöki lesznek, akiket a Treadstone-ban képeztek ki és világ több pontján is bevetik őket. Hogy a sorozatban szereplő karaktereket is láthatjuk-e majd a mozifilmben, az attól függ, hogy mennyire lesz sikeres a tévéshow. Ami viszont szinte biztosnak tűnik, az az, hogy Jeremy Renner karaktere nem fog visszatérni.

Az USA-ban a Treadstone tévésorozatot október 15-én indul, magyar forgalmazásról sajnos nem tudunk.

Forrás: CinemaBlend

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu