Állítólag iszonyatosan berágott Jared Leto az új Joker-filmre, le is akarta állítatni

MOZI HÍREK – A The Hollywood Reporter írása szerint Jared Leto mindent megpróbált, csak hogy ne sikerüljön Todd Philips Jokere, Joaquin Phoenix főszereplésével.

Az Öngyilkos Osztag Jokere, Jared Leto egész biztosan „elidegenedve és elkeseredve” érezte magát (magyarán: kiborult), amikor meghallotta, hogy a Warnernél inkább Todd Phillips Joker-eredettörténetét szeretnék megvalósítani Joaquin Phoenix főszereplésével – olvasható a The Hollywood Reporter cikkében, amely magát megnevezni nem akaró forrásokra hivatkozik. Konkrétan az Oscar-díjas Jared Leto ezt mondta a saját ügynökein keresztül a Warner fejeseinek: „Ezt le kell állítanotok!”

Sőt, amikor megtudta, hogy új változat készül, nem csak az ügynökségével, a CAA-val (Creative Artists Agency) beszélt (akik egyébként Todd Phillips-et, a Joker film rendezőjét is képviselik), hanem a zenei menedzserét, Irvin Azoffot is arra kérte, hogy beszéljen telefonon az anyacég, a Warner akkori vezetőjével. Nem is rejtette véka alá szándékát: egész egyszerűen ki akarta nyírni az új Joker-filmet. Ugyanakkor egy másik, Letóhoz közeli baráti forrás tagadja, hogy Letónak ilyet kért volna. Maga Irvin Azoff nem akart nyilatkozni, sőt, állítólag nem is intézett semmiféle telefonhívást az ügyben, ugyanakkor elég beszédes, hogy azóta Leto megvált Azofftól.

Egyébként egy dolgot nem lehet Letóról mondani: azt, hogy ne adott volna ő is mindent bele a szerepbe. Állítólag ő is minden pillanatban „a szerepében maradt”, mint korábban Heath Ledger, csak az egyébként rendkívül kellemes személyiségű Ledgerrel ellentétben szóbeszédek szerint Jared Leto a többi színész agyára ment azzal, hogy gusztustalan ajándékokat küldött nekik és úgy összességében a forgatáson kívül is játszotta a „bűn bohóchercegét” a filmben is látható – elég radikális – stílusában.

Végül ennek túlzottan pozitív eredménye nem volt, lévén David Ayer filmjéből alaposan kivágták, így végül Leto nagyjából 10 percet szerepelt a filmben. „A védelmére szóljon, hogy ez igazából nem az ő filmje volt, mégis eléggé balul sült el, ahogy helyet próbált találni magának” – nyilatkozta egy anonim személy az üggyel kapcsolatban.

Ugyanakkor Jared Leto egyik szóvivője arról beszélt, hogy Jared Leto „továbbra is lelkes, hogy a Warnerrel dolgozhat”. A Warner sem szabadult meg tőle: jelenleg is épp John Lee Hancockkal (Az alapító) forgat: a Little Thingsben a szintén Oscar-díjas Rami Malekkel és Denzel Washingtonnal játszhat együtt.

Kevésbé „lelkes” már Leto a CAA-val kapcsolatban: konkrétan otthagyta az ügynökséget és a WME-hez (William Morris Endeavor) igazolt a nyár folyamán. Valahol érthető is, hogy Oscar-díjas színészként elvárta volna, hogy hamarabb tájékoztassák őt az új filmről, vagy az, hogy azért keményebben küzdjenek az ő verziójáért. Hogy konkrétan azt akarta elérni, hogy ki is nyírják Philips filmjét, az már persze nem volt szép dolog. (Ha igaz.)

Egy kicsit árnyalja ezt az egész történetet, és a Warner szerepét is, ahogy Todd Philips filmjét kezelték. Állítólag maga a Warner sem lelkesedett túlzottan az „alternatív” Jokerért, ezért szándékosan csak egy kis büdzsét kapott a rendező, sőt, bizonyos források azt állítják, hogy a Warner vezetősége arra számított, sőt, azt is remélte, hogy annyira kevés a pénz, hogy végül Philips lelép és otthagyja a projektet. Mindezek tükrében az 550 millió dolláros eddigi bevétel még inkább káprázatos eredménynek tűnik.

No de térjünk kicsit vissza Jared Letóra és a Jokerre: mi lesz ezek után a szerepével? Nos, maga Leto sem a Ragadozó madarakban, sem pedig James Gunn saját Öngyilkos Osztag-filmjében nem kapott helyet, viszont Joker, mint karakter egy rövid kameóban szerepel. A vicc az egészben, hogy Jokert itt sem Leto, sem Phoenix sem alakítja majd, hanem egy harmadik színész, akinek el lesz takarva az arca. Hogy mi mit gondolunk erről az egészről? Nézzétek meg a lenti a videóban a reakciónkat – Mark Hamill alakításával!

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu