Még félkész sincs a No More Heroes III

És ezt nem is mi mondjuk hasraütésszerűen, hanem maga Suda51 állítja – az ő szavával pedig nem nagyon lehet vitatkozni, elvégre a No More Heroes III az ő játéka…

Szóval a WCCFTech meginterjúvolta Goichi Sudát, a Grasshopper Manufacture vezérigazgatóját, aki ezen felül a No More Heroes III rendezője is. Az interjúban elárulta, hogy a No More Heroes III költségvetése nem dönt rekordokat a csapaton belül – korábban több pénzt költöttek más játékok fejlesztésére. Talán emiatt is van az, hogy a játék jelenleg 35-40% készültségi állapotban van csak (ami nem vet valami jó fényt a megjelenési időszakra – talán halasztás lesz ebből…).

A nyílt világ nagyobb lesz mint az első No More Heroes esetében, de messze nem lesz olyan méretű mint amit egy Rockstar (Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto V…) vagy egy Ubisoft (Watch Dogs, Assassin’s Creed…) játék esetében láthatunk. Remélhetőleg megfelelő mértékben fel fogják tölteni a fejlesztők látni- és tennivalókkal a világot, hogy ne érződjön üresnek és feleslegesnek. „Kb. annyi mellékküldetés lesz, amit el lehet várni egy No More Heroes játéktól, további egyéb extrákkal. Valami eltérő lesz mint egy hagyományos minijáték,” mondja Suda51. A bejelentő trailerben látott öltöny, amit Travis, a No More Heroes hőse viselt, ott lesz a végleges játékban is, de egy kis csavarral. Nem tudjuk még, hogy mit érthet Suda51 az alatt, hogy „meghatározott, különleges körülmények”. Aztán a Beam Katana mozgásérzékelős kezelése is vissza fog térni, de „az igazi kihívás ott volt, hogy miként lehet a legjobban kihasználni a Nintendo Switch hardverét,” úgyhogy lehet, hogy a Joy-Conokkal hadonászhatunk majd. Vagy nem. Itt is tippelni tudunk csak.

A No More Heroes III elvileg 2020-ban fog megjelenni a Nintendo Switch-en (de később valószínűleg máshol is elérhetővé válik), és vagy még az év végén, vagy 2020 elején számíthatunk egy új trailerre a játékból.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu