Clarice: jön A bárányok hallgatnak sorozat-folytatása!

MOZI HÍREK – A Clarice az az FBI-ügynök Clarice Starling életét követi majd, amint sorozatgyilkosok, és szexuális bűnözők után nyomoz.

Immár eldőlt: hivatalosan is készül a kilencvenes évek nagy sikerfilmjéne, A bárányok hallgatnak folytatása – sorozat formájában. A sorozat az FBI-ügynök Clarice Starling életét mutatja be, aki újabb és újabb sorozatgyilkosok és szexuálisan aberrált bűnözőkre vadászik.

A Variety írt arról, hogy a CBS tévécsatorna dolgozik a Clarice című szérián, ami az 1993-es, A bárányok hallgatnak című film eseményeit követi és két évvel után játszódik. A horrorfilmes klasszikusban Jodie Foster játszotta Thomas Harris 1988-as thrillerének hősnőjét, a 2001-es Hannibalban pedig Julianne Moore alakította a karaktert. Az NBC-s Hannibal-sorozat készítője: Bryan Fuller sokáig vágyott rá, hogy a tévéképernyőn is bemutassa a karaktert, de azt a sorozatot végül is elkaszálták, így erre nem volt lehetősége.

Az még pontosan nem tudjuk, hogy a sorozatban ki alakítja majd fogja játszani a főszereplőt, viszont a két vezető producert már ismerjük: Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) és Jenny Lumet (Rachel esküvője) vezetése alatt készül majd a Clarice. A CBS-en közzétett nyilatkozatukban örömüket fejezték ki, hogy 20 év után végre ismét láthatjuk”Amerika egyik legkitartóbb hősét”, és azt is hozzátették, hogy szerintük miért aktuális most a sorozatuk: „Az ő története, amelyre szükségünk van mostanában: a küzdelme, az ellenállása, a győzelme. Eljött az ő ideje, most és mindörökre.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu