PlayStation Plus április: ezek lennének a havi ingyenes játékok?

FRISSÍTVE: A mai napon kiderült, hogy valóban ez a két játék a PlayStation Plus április kínálata. Ti mit gondoltok róla? Ki az, akinek még ez a két cím nem volt meg és most örül neki és ki az, akinek már megvolt? Írjátok meg a kommentekben!

EREDETI HÍR: Bár még egy hétre vagyunk a PlayStation Plus április játékainak bejelentésétől (ugyanis az első kedd megint a hónap hetedik napjára esik, a lehető legkésőbbi időpontra), lehet, hogy már most megtudtuk, hogy mit kaphatnak azok, akik előfizetnek a szolgáltatásra.

A PlayStation Accessnek van egy privátra rakott videója, amiben az áprilisi PlayStation Plus játékokról esik szó. Ezt mi már nem tudjuk megtekinteni, de a WCCFTech szerint megvan, hogy mik lehetnek azok a címek, amiket ingyenesen megkaphatnak azok, akik havonta, vagy éves szinten kemény pénzeket fizetnek, hogy a PlayStation 4-en multiplayerezhessenek. (És ez még rosszabb lehet, ha a forint továbbra is gyengül.)

Az egyik játék a videó indexképe alapján mindenféleképpen az Uncharted 4: A Thief’s End lehet, ami nagyon is korrekt lépés lenne, ugyanis a Naughty Dog játéka kiemelkedően jó volt – ez a játék hivatott Nathan Drake utolsó története lenni, így ha esetleg a kincsvadász visszatérne, akkor maximum korábbi történetek lehetnek feldolgozva. A Naughty Dog alkotása 2016-ban jelent meg, úgyhogy az, hogy közel 4 éves már, talán meg is magyarázza, hogy miért lehet ingyenes egy nagy PS4-exkluzív ennyi idő után.

A másik játék állatólag a DiRT Rally 2.0 lehet, és ez is meglepő, ugyanis a Codemasters játéka annyira nem nevezhető réginek – elvégre 2019 februárjának végén gurult ki poroszkálni a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra. Ez sem olyan rossz, és azért közel van ahhoz, amit pár évvel előtte az első DiRT Rally mutatott (az a rally gyorsan mérce lett más játékokkal összevetve).

Úgyhogy eléggé nagy játékok lehetnek az áprilisi PlayStation Plus ingyenes címei, de persze itt meg kell említenünk, hogy ez még egyáltalán nem hivatalos, szóval amíg a Sony nem erősíti meg, addig ne nagyon higgyük el. Persze lehet, hogy végül mégis ez a két cím lesz az otthon maradásban közreműködő páros.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu