Silent Hill pletykák: a Konami lelőtte ezeket

A Konami nem dolgozik semmin, ami a Silent Hillhez lenne köthető.

Mostanában több olyan pletyka is olvastunk, ami a Silent Hill visszatéréséhez volt kapcsolható. Állítólag egy kisebb, epizodikus játék készült, készül, és van egy nagyobb játék is, ami egy soft, puha reboot lehetne. Azt is láttuk, hogy állítólag a Kojima Productions is dolgozhat a Konami IP-jén, mert több erre utaló jelet is láthattunk a közelmúltban.

A Konami, felocsúdva a pachinkós őrületéből, beszállt a buliba – a Konami észak-amerikai PR-os szóvivője azt mondta a Rely On Horrornak, hogy a japán cégnek tudomása van a felmerült pletykákról, de sajnos le kell lőniük a poént, ugyanis ezek nem igazak, és tudja jól az illető, hogy ez olyasmi, amit nem szeretnénk hallani. Azért még hozzátette a szóvivő, hogy ez nem jelenti azt, hogy ők teljes mértékben lemondtak volna a Silent Hill franchise-ról, csak egyszerűen nem igazak azok a pletykák, amikről mi is beszámoltunk az utóbbi hónapok során.

Persze itt meg lehet fordítani az egészet. Azt is mondhatnánk, hogy az egész csak elterelés és ködösítés, hogy tényleg azt higgyük: nem készül semmi sem a Konaminál vagy esetleg a Kojima Productionsnél. Aztán kiderül, hogy mégis, és a meglepetés ereje ránk is nagyban hatna. Ez is lehetséges forgatókönyv, még akkor is, ha ez eléggé földtől elrugaszkodónak is hangzik.

Úgyhogy most semmi mást nem tudunk tenni, csak azt, hogy várunk valami bejelentésre… esetleg egy újabb pletykára. A legutóbbi például az volt, hogy maga a Sony japán stúdiója dolgozik egy puha rebooton, és akár a Silent Hills is feltámasztáson eshetne át – ez is jól hangzik, de akkor erről mondjuk le papíron. Álmodozni azért lehet – lehetséges, hogy a Konami szóvivője csak elterel… A Silent Hill ráférne mindannyiunkra, ha már a Resident Evil 2 Remake bemutatta, hogy a régi kabát is jó új szabással.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu