Resident Evil 3 Remake: nincs sok esély a DLC-kre?

A már több mint egy hete megjelent Resident Evil 3 Remake nem biztos, hogy tovább bővül majd.

A Resident Evil 3 Remake nem lett olyan tartalmas, mint a Resident Evil 2 felújított verziója. (Talán pont ezért csapta a Capcom mellé a Resident Evil Resistance-et, hogy 4v1 multiplayerezhessünk.) És megvan az esély arra, hogy ez így is marad – AestheticGamer, aki a hírekben mostanában gyakrabban megfordul, mint egy ajtó kilincse, a Twitteren ezt írta: „Mindenki folyton a Resident Evil 3 [Remake] DLC-iről kérdez engem. Az őszinte válaszom az, hogy fogalmam sincs. Eléggé valószínűtlennek látom, ugyanis úgy tudom, hogy a Resident Evil 3-en már jó ideje nem dolgoznak. Az M-Two már egy másik játékon dolgozik. A [Resident Evil] Resistance frissülni fog, ha eziránt érdeklődnél.”

A másik játék a korábbi pletykák szerint egy nagyobb remake lesz, amin az ex-PlatinumGames alkalmazottakból kialakult M-Two-nak nagyobb szerepe lesz. Még nem tudjuk, hogy mit is újíthatnak fel, de egy másik tweet szerint hamarosan megtudjuk, hogy a Capcomnak milyen tervei vannak, de AestheticGamer szerint nem valami szerencsés időszak most bejelenteni (ugyanis Japánt is érinti a koronavírus), ráadásul ez a játék kb. két évre van a megjelenéstől, azaz 2022 első negyedéve tájékán játszhatjuk csak a még ismeretlen Capcom IP felújított kiadását. (És akkor már szinte biztos, hogy PlayStation 5, Xbox Series X, PC játékról van szó.)

Valószínű, hogy a Capcom itt is a PlayStation 5 bemutatójára vár, mert azért ők nem gyakran paktálnak le a Microsofttal. Addig is a japán cég más pletykák szerint már a Resident Evil 8: Village-et hegeszti (ami Resident Evil Revelations 3-ként kezdte), és ha nem tévednek a csiripelő pletykamadarak, akkor ezt a játékot is még április folyamán leleplezhetik.

Pedig a Resident Evil 3 Remake legalább a Mercenaries minijátékot megérdemelné. Az eléggé szórakoztató volt a PS1-es eredetiben.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu