The Witcher 3: Wild Hunt – új részletek [VIDEO]

Megállás nélkül zúdulnak nyakunkba az újabbnál újabb információk az idei év talán legjobbjának ígérkező RPG-jéből, a The Witcher 3: Wild Hunt-ból. Elsőként például itt van egy 60 FPS-es videó a Precious Cargo nevű küldetésből. Ez a prológ része, szóval nem baj, ha beletekintünk – mivel 60 FPS-es, így nyilvánvalóan a PC-s változatból került rögzítésre, de ennek ellenére érdemes megnézni, hogy Geralt miként fut PC-n:

Ezen felül a GameSpot közzétette a játéknak a teljes térképét, ami nem meglepő módon igencsak termetes lett.

Persze itt is lehetnek olyan információk, amelyek talán lelőhetnek egy-két poént, de azért mégis elképesztő lett a CD Projekt RED játékának a bejárható területe. Nem csalódtunk, a lengyelek megcsinálják azt, amit eddig mások nem. Akár vízre is kelhetünk majd – töltőképernyővel itt-ott találkozni fogunk, de olyan gyakran nem, hogy zavaró legyen. Az ígéretek szerint lesz egy-két természetesnek tűnő terület, de másutt pedig már-már a fantasztikum szintjére hasonlító környezetbe léphetünk. Durva. A három kép sokatmondó!

Akik pedig a Trónok Harcát nézik, a lenti úriember biztosan ismerős lesz: Charles Dance ugyanis Tywin Lannister szerepét ölti magára a sorozatban. Az ő hangja is vissza fog köszönni a május 19-én érkező RPG-ben – itt is egy videó róla, ahogy a stúdiómunkálatokban részt vesz:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)