Új részletek a Hitman 3 hangulatáról és játékmenetéről

A 47-es ügynök legújabb küldetése az eddig történtekre épít majd, felhasználva a korábbi helyszíneket, s a rajtuk elért progressünket.

Az ígéreteknek megfelelően az IO Interactive információkat osztott meg a Hitman 3-ról, és nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztő méltó lezárást akar a trilógiának, mind a múltba, mind a jövőbe tekintve.

Hogy mit kell érteni ez alatt? 6 terület lesz elérhető megjelenéskor, plusz ehhez hozzáadhatjuk az első és második játék helyszíneit.Emellett a mentésünket is továbbvihetjük a második részből. Erről a fícsőrről már korábban is szó volt:

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az egész trilógiát játszhatóvá tudtuk tenni a Hitman 3-ban, úgy alakítjuk, hogy ez legyen a definitív hely bármelyik rész végigjátszására.” – nyilatkozta az IOI pár hete.

Ami az új helyszíneket illeti, a csapat vezetése megerősítette, hogy bérgyilkosságaink első helyszíne Dubaj lesz, ahol akár még a tetőkre is felkapaszkodhatunk, hogy a következő támadásunkat megtervezzük. Vannak jelek arra vonatkozóan is, hogy kik kapnak majd helyet ebben a kalandban.

 

Úgy tűnik hogy David Bateson kelti majd életre Agent 47-t. A további főbb szerepekben Olivia Hall (Isaura Barbe-Brown), Lucas Gray (John Hopkins), Diana Burnwood (Jane Perry) és Philip Rosch mint The Constant lesz hallható. Ez alkalommal állítólag kevesebb lesz a humorforrásból, sokkal sötétebb és fenyegetőbb világot kapunk a játékkal.

 

A Hitman 3 várhatóan 2021-ben jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, sőt a next-gen csodákra is: PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu