Ubisoft Forward: Assassin’s Creed Valhalla és Watch Dogs Legion rövid videóval beharangozva [VIDEO]

A Ubisoft Forward rendezvényt jövő héten láthatjuk és a francia cég tömérdek hírt és tartalmat ígér.

Nem kell már sokat várni a Ubisoft digitális rendezvényére, amelyről a francia cég most egy rövid videót közölt le Twitteren, melyben a két nagyágyú: az Assassin’s Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion képsorait láthatjuk, egymás mellé betéve.

Az esemény július 12-én este 10 órakor kerül megrendezésre és amellett, hogy ezt a két, készülőfélben lévő hatalmas címet is nyilván részletesebben láthatjuk majd, állítólag lesz még valamilyen nagyágyú meglepetés is egy eddig be nem jelentett címről. A Ubisoft ezekkel a szavakkal „konferálta fel” Twitteres videóját:

„A UbiForward visszaszámlálása megkezdődött! A digitális rendezvényünk már nincs messze és látni fogjátok, hogy milyen újdonságok lesznek az eljövendő játékainkban, illetve új tartalmakat is láthattok majd.”

A videóban sok Assassin’s Creed Valhalla és Watch Dogs Legion helyszínt láthatunk, egymás mellett, így remek párhuzamot fedezhetünk fel a két játék között.

Hozzá kell amúgy tennünk, hogy eddig nem sok gameplayt láthattunk az következő Assassin’s Creedből, szóval itt az ideje, hogy a Ubisoft végre „virítson” valamit ezen a téren és sokakban most él a remény, hogy a Ubisoft Forwardon most végre bepótolja a francia cég, amit eddig is meg kellett volna tennie.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu