Október 30.-án jön a Little Hope [VIDEO]

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope limitált kiadású változata tartalmazza majd a Little Hope-ot és a Man of Medan-t is.

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope, a The Dark Pictures Anthology második darabja, a 2019-es Man of Medan után PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik október 30-án, jelentette be a kiadó Bandai Namco és a fejlesztő Supermassive Games.

 

Az előrendeléssel hozzáférhetünk a „The Curator’s Cut” változathoz, ami egyfajta rendezői változatnak felel meg, új jelenetekkel a Theatrical Cut-hoz képest, s más játszható karakterekkel, más-más döntésekkel és következményekkel.

Európában a Limited és Collector’s Edition is elérhető lesz

A Limited Edition csak bizonyos kiválasztott üzletekben lesz kapható, s tartalmazza majd mind a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-ot, és a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan-t, egy The Dark Pictures Anthology varrott térképet, két gombostűt a térképhez, s egy fémdobozt (négy szabad retesszel).

 

A Collector’s Edition, mely exkluzivitást élvez a Bandai Namco Entertainment Europe Online Store-jában, tartalmazza a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-ot, a The Dark Pictures Anthology varrott térképet, két gombostűt hozzá, egy fémdobozt, szintén négy szabad retesszel, és egy replikát Mary 1692-es babájából.

 


Íme a játék leírása a Bandai Namco által:

Minden játékot valós világbeli események ihletnek, legyen szó tényekről, fikcióról vagy legendáról, és egy teljesen új történetet mutat be, új helyszínnel és új karakterekkel.

 

Minden új The Dark Pictures Anthology játékban új filmszerű horror-élményt szállítunk, mely játszható aztán egyedül vagy mással multiplayer-ben, a Shared Story (történet megosztása) lehetőséggel, mellyel egy barátunkkal játszhatunk, vagy itt van a Movie Night Mode, mellyel akár öt játékos játszhat együtt offline adogatva egymásnak a kontrollert.

Little Hope a második darab a The Dark Pictures Anthology-sorozatban. Elzárva, bezárva Little Hope elhagyatott városkájába, négy főiskolás és professzoruk próbál életben maradni, elmenekülni a szörnyű helyről, ahol is rémálomba illő látomások üldözik őket keresztül az áthatolhatatlan ködön.

A játék kulcselemei:

 

  • Isten hozott Little Hope-ban – Légy szemtanúja a múlt borzalmas látomásainak a helyen, ahol ma is a 17. századbeli Andover-i Boszorkány Perek kísértenek.
  • Mentsd meg a lelketeket – Menekülj el a rémálomszerű jelenések elől, melyek üldöznek titeket…
  • Ne játssz egyedül! – Játssz online egy baráttal vagy öten offline, helyi játékban a kontrollert adogatva egymásnak! Osztozzatok a történeten, és működjetek együtt ügyesen, hogy megmeneküljön a csapat! Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel…

 

A rémálom október 30.-án veszi kezdetét PS4-en, Xbox One-on és PC-n.

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu