Jön a Watch Dogs: Legion október 29.-én + Videók és elemzés [VIDEO]

A Watch Dogs: Legion gyakorlatilag mindenre megjelenik majd, plusz most többet megtudhatunk a játék kinézetéről is egy elemzés során.

Jöjjön először is egy rövid szöveges áttekintő a Ubisoft-tól:

Miről szól a játék?

Ideje visszaszereznünk London-t, és mindenki, akit csak látsz besorozható az ügyetek mögé. Korrupt figurák kezében a hatalom, így rád hárul a feladat, hogy ellenállást építs ki és visszaadd a várost a népnek! Így, hogy a teljes lakosság rendelkezésedre áll, plusz a technológia is neked engedelmeskedik, végig kell majd hackerkedned, lopakodnod, küzdened magad a célig, a város felszabadításáig! Isten hozott az Ellenállásban!

 

 

A játék kulcselemei:

 

  • Játssz bárkiként – Építs csapatot a legkülönfélébb alakokból, akik mind-mind egyedi képességekkel bírnak majd. Briliáns hackertől gengszterek sofőrjéig, vagy futball huligántól a senkinek szemet sem szúró idős hölgyig mindenki egyedi háttértörténettel, személyiséggel és különböző skillset-el bír, mellyel egyedi helyzetek megoldására képesek. Szabd testre Légiódat fejlett kütyükkel, egyedi ruhákkal és ikonikus maszkokkal.
  • Immerzív történet – Miután egy rejtélyes támadó pusztító terrortámadásokkal rázza meg London-t, a DedSec, ez a titkos földalatti ellenállás, mely a totális összeomlás küszöbén áll a segítségedet kéri. A csoportot vádolják a támadásokkal, így nem lesz könnyű dolgod. A feladatod mégis a DedSec újjáépítése lesz, hogy szembeszállhass azokkal, akik el akarják nyomni London-t. Még több színes egyéniség vár rád – társakból és ellenségekből egyaránt – London megmentéséért folytatott harcod során.
  • A hackelés a fegyvered! – Szőjj mindenhol jelenlévő szuperfegyvert London technológiai infrastruktúrájából, szabadítsd rá ellenségeidre a DedSec technikai fölényét: vedd át az irányítsd felfegyverzett drónok felett, rekonstruálj múltbéli eseményeket hála a fejlett virtuális valóságnak, lassan felfedve így, hogy ki is állt valójában a várost megrázó terrortámadások mögött, s hackeld keresztül magad a vááros legkomolyabb biztonsági rendszerein. Fejleszd és vesd be a legfejlettebb technológiákat, mint a Stealth Cloak (álca), a Spiderbot (pók-drón), a Micro-Missile Launcher (rakétavető kicsiknek és nagyoknak), és a hihetetlen erejű Electro Fist (elektro-ököl) a vadiúj közelharci rendszerben!
  • Szabadíts fel egy nyitott világú London-t – Fedezz fel egy hatalmas nyílt teret városi környezetben, s küzdj azért, hogy felszabadíthasd London megannyi ismert helyszínét – mint például a Trafalgar tér, a Big Ben, a Tower híd, a Camden, a Piccadilly Circus vagy a London Eye. Vegyél részt olyan mellékes elfoglaltságokban, mint az ökölharc, dartsozás, freestyle foci, illegális csomagszállító melók, illetve a street art.
  • Alkoss csapatot barátaiddal – Egyesítsd erőidet akár három barátoddal online multiplayer-ben. Fedezzétek fel London-t együtt, vagy vegyetek részt különleges co-op missziókban, különleges co-op játékmódokban. Mindemellett élvezzétek a rendszeresen érkező új tartalmi frissítéseket új online content-el, jutalmakkal és egy bizonyos téma köré felépített eventekkel.

 

Most jöjjön két hivatalos videó a Ubisoft-tól:

 

 

 

 

 

Nagyon régóta mozgatja a fantáziánkat, hogy hogyan fest majd a játék PC-n, maximum grafikán, raytracing támogatással.

A Digital Foundry YouTube-csatornája részletes bemutatót tart technikai kommentárral a PC-verzió max. grafikán futó verziójából. A látvány döbbenetes.

 

 

 

A játék videóanyaga durván 10 perc gameplay, melyet PC-n rögzítettek egy RTX 2080 Ti-vel (melynek 11 Gb-os változata 600.000 Ft körül van!), 1080p-ben, 60 FPS-es elvárások mellett, a maximális beállításokkal, köztük a raytracing-el kiegészítve. 60 FPS? Az lett volna a cél, de a méregdrága konfiguráció nem bírt el a játékkal, nem tudta tartani a Full HD / 60-at. Mindezzel együtt is remek betekintést enged a game végső kinézetébe ez a sajtó számára megengedett játékból rögzített videó, azonban ha a gépigény ilyen brutális marad, downgradekre, egyéb kompromisszumokra biztosan számíthatunk majd.

Egy kis betekintést nyerünk így a konfig menübe is, ahol is olyan opciók várnak ránk, mint a grafika minősége, a geometriai részletesség, felbontás, textúra filterezés, árnyékok, tükröződés – ezek legtöbbje 5 különböző értéken belül állítható – s különböző effektek beállítása, mint például a depth of field vagy az elmosódás mértéke.

 

Egy ilyen bika kártya persze extrákat is tud, így hát a grafikai beállítások között találjuk a DLSS renderelési módot, amivel sokkal tisztább kép és jobb teljesítmény érhetőek el. Ha akarjuk, a különböző tárgyak részletességét is maximumra húzhatjuk, s megszabhatjuk töltési távolságukat (LOD), azaz, hogy mennyire messzire jelenítse még meg őket magas kidolgozottsággal a játék. Ezeken túl a belső felbontás is tovább fokozható lesz.

 

Ami a raytracing részletességét illeti, úgy tűnik hogy ablakok, vízfelületek és fémek tükröződésekor is jelen van, szóval az autónk mostantól úgy világíít majd az éjszakai fények mellett, mint egy karácsonyfa. Ami a videó második felét illeti, jól látható, hogy maguknak a sima visszatükröződéseknek a felbontása alacsonyabb viszont ilyenkor – amit ellensúlyozandó legalább minden visszatükröződik, abszolút minden tárgy és minden NPC.

 

 

A Watch Dogs-széria következő darabja PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadia-ra és PC-re érkezik majd, utóbbira az Epic Games Store és Uplay felületén belül, október 29.-én.

A Ubisoft elmondása szerint a játék PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is jön majd, de megjelenési dátum egyelőre nincsen. Azok a játékosok viszont, akik megveszik majd a játék jelen generációs PS4 vagy XO változatát, azok ingyen upgradelhetik azt később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

Forrás: Gematsu, 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu