Next-gen verziókkal támad az Atomic Heart is [VIDEO]

Ahogy várható volt, az Atomic Heart is jön PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

A Mundfish bejelentette, hogy az eddig tervezett PlayStation 4, Xbox One, és PC (Steam) mellett a két next-gen konzol is megkapja majd az alternatív szovjet kalandot. A fejlesztők azt mondták az IGN-nek, hogy a PlayStation 5-ben és az Xbox Series X-ben (továbbá az Xbox Series S-ben…?) található gyors SSD miatt a játékuk nem fog töltőképernyőkkel rendelkezni. Az új generációs hardverrel szerintük képesek lesznek a művészeti elképzeléseiket megvalósítani remek vizualitás mellett is, és nem kell butítani a grafikán, ami a nyilatkozatuk szerint a kurrens-gen hardveren be fog következni. (Vagy nem, mert majd ők is szépen törlik a PlayStation 4 / Xbox One verziókat…)

A lenti, hét perces videóban a Plyush nevű minibosst láthatjuk, amit úgy jellemeztek, mint egy organikus ellenfél, amit talán egy titkos kormányzati kísérlet alapján hoztak létre. A történetről pedig nem nagyon akarnak beszélni, de annyit elmondtak, hogy az Atomic Heart akkor kezdődik, amikor a robotok megtámadják az embereket. P-3-nak (ezek volnánk mi…) pedig nyomoznia kell, hogy minek köszönheti az alternatív Szovjetunió (nem véletlenül tűnik modernebbnek minden…) ezeket a támadásokat, és ki kell szépen találnunk, hogy mi okozta ezt az egészet.

Az Atomic Heart fejlesztésére is sajnos kihatott a koronavírus-világjárvány, de a Mundfish szerint ennek ellenére is aktívan folyik a fejlesztés, ami jól hangzik. Aki pedig szereti a DOOM vagy a DOOM Eternal zenéjét, örülhet: Mick Gordon, a két Doom Slayer-kaland mögött álló zeneszerző is közreműködik a saját producerek mellett a soundtrack megalkotásában. Majd meglátjuk, hogy milyen eredménnyel is teszi ezt.

Az Atomic Heart majd valamikor megjelenik PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Elég szépen érzékelhetjük rajta, hogy a Prey inspirálta. No nem a 2006-os, hanem a 2017-es, amin az Arkane Studios dolgozott.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu