Váratlan sokként rázta meg Hollywoodot a 43 éves Chadwick Boseman halála

MOZI HÍREK – Pedig már négy éve tudta, (amikor még a Fekete Párduc film főszerepét el sem játszotta), hogy rákos beteg.

Senki sem gondolta volna, két évvel ezelőtt, amikor a Fekete Párduc a mozikba került és az akkor alig 41 éves sztár, Chadwick Boseman a film szuperhős főszerepét eljátszotta, hogy már két éve küzd a rákkal. Boseman a filmben hihetetlen jó kondiban volt, mégis, akkor már két éve tisztában volt vele, hogy a halálos kór a testében van: vastagbélrákkal diagnosztizálták. Ezzel a szomorú ténnyel csak a nagyon szűk családi köre volt tisztában, akik most az elhunyt sztár Twitter fiókján jelentették be, hogy Boseman elhunyt. A családja ezekkel a szavakkal kommentálta még a színész tragikus halálát:

„Az élete egyik legnagyobb megtiszteltetése volt, hogy T’Challa királyt megjeleníthette a Fekete Párducban.”

Chadwick Boseman egyébként már a Fekete Párduc előtt is jelentős szerepeket kapott, hiszen ő alakította Jackie Robinsont és James Brownt is. A családja pénteken jelentette be, hogy Bosemen rákban elhunyt.

„Igazi harcos volt, Chadwick nem adta fel soha, és oly sok filmet hozott el nektek, amelyet annyira szerettek.”

Boseman az eltelt négy év során bizony nemcsak a Fekete Párduc forgatása mellett járt titokban kemoterápiákra és ismétlődő operációkra, hanem a számtalan egyéb Bosszúállók film mellett (ahol továbbra is a Fekete Párduc szerepében brillírozott), olyan filmekben játszott, mint a 21 híd, az Öt bajtárs, a 2017-es Marshall és a Ma Rainey’s Black Bottom, egy 1927-ben játszódó zenés film, amelyet nem olyan régen fejeztek be és az idén mutatnak be – Boseman a bemutatót már nem fogja látni… Ezeket a filmeket Chadwick Boseman úgy forgatta le, hogy már tudta: ketyeg számára az óra, most kell mindent beleadni, hisz kit tudja, még hány éve, hónapja van hátra…

Nyugodjék békében…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu