Fekete özvegy: maga Scarlett Johansson mutatja be a vadonatúj teasert! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Fekete özvegy új, különleges teaserében Scarlett Johansson bemutatja azt a pillanatot, amire mindannyian vártunk a Disney + bemutató előtt.

A Marvel Studios egy új „special look” teasert adott ki a Fekete Özvegyhez a jövő hónapban esedékes premier előtt. Az előzményfilm, amely visszahozza Scarlett Johanssont Natasha Romanoff szerepében, az új klipben a színésznő személyesen mutatja be „a pillanatot, amire mindannyian vártatok”, és azt mondja a rajongóknak, hogy „élvezzék ezt a különleges megjelenést”. Az egyperces videó, amelyet alább megnézhetsz, segít előkészíteni Natasha szóló kalandját, és ízelítőt ad a vele együtt érkező új karakterekről.

„Sok életet éltem már, de nem menekülök tovább a múltam elől.” – mondja Natasha az előzetesben.

„Orgyilkos voltam. Kém. Bosszúálló. Azelőtt családom volt.”

A Fekete Özvegyben Florence Pugh is szerepel, mint Yelena Belova, Natasha testvérfigurája, akit a Vörös Szobában képeztek ki Fekete Özvegyként. Őt is megpillanthatjuk akció közben az új teaserben. Eközben David Harbour is debütál az MCU-ban, mint Vörös Őrző a filmben, és azt is láthatjuk, hogyan fog megjelenni a vörös ruhában. Harbour egy nemrég a Jimmy Kimmel Live-ban adott interjúban elárulta, hogy a filmben való megjelenése hogyan változtatta meg a karaktere dizájnját a Stranger Thingsben.

Tudtam, hogy ebben az orosz börtönben fogok szerepelni [a Stranger Thingsben], aztán szó szerint egy hónappal később kaptam egy hívást a Marveltől, hogy szeretnék, ha egy olyan fickót játszanék, aki egy orosz börtönben kezdi.” – magyarázta Harbour. „Azt gondoltam, hogy ez fantasztikus. Alig várom, hogy lássam, mit kezd vele a Twitter, a Reddit és a rajongók. Szóval vannak ezek az összeesküvés-elméletek, hogy Hopper elment Oroszországba, aztán felvett egy szuperruhát, és most ő a Vörös Őrző ebben a Fekete Özvegy-filmben.

 

Az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik

 

A Fekete özvegyet Cate Shortland rendezi. A forgatókönyvet Eric Pearson írta Jac Schaeffer és Ned Benson története alapján. A film az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik és Natasha Romanoffot követi menekülés közben, ahogy kénytelen szembenézni a múltjával. A további szereplők között Johansson, Pugh és Harbour mellett O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone és Rachel Weisz is szerepel. Robert Downey Jr. a pletykák szerint egy különleges cameo erejéig feltűnik Tony Stark szerepében.

A Fekete özvegy új, különleges megjelenésű teaserében azt is kiemelik, hogy „a várakozásnak vége”, utalva a kétéves szünetre, ami a nagyvásznon játszódó Marvel-filmek között eltelt. Miután az egész 2020-as évet új Marvel-filmek nélkül töltöttük, a Marvel Cinematic Universe negyedik fázisa idén a Disney+-on a WandaVisionnel indult. A Fekete Özvegy jelzi majd az MCU visszatérését a nagyvászonra, amikor júliusban végre bemutatásra kerül.

A Fekete özvegy július 9-én kerül a mozikba, és a Disney+ Premier Accessen keresztül is elérhető lesz. A 2021-ben következő Marvel-filmek között szerepel még a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája, az Eternals és a Pókember: Nincs hazaút. Mindeközben az MCU a Disney+-on is tovább bővül, a Loki premierje június 9-én lesz. Az új, különleges megjelenésű teaser a Marvel Studios-tól érkezett hozzánk.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu