Call of Duty WWII: Vanguard: visszatérő főhadiszállás és Cold War-stílusú multiplayer?

Call of Duty WWII: Vanguard: visszatérő főhadiszállás és Cold War-stílusú multiplayer?

 

Az idei Call of Duty bejelentését az Activision Blizzard nem nagyon sieti el (és akkor tényleg finoman fogalmaztunk).

Még az E3-on sem volt kinn ezzel a játékkal a kiadó, és a legtöbb 2021-es nagyobb megjelenés már nyíltan bejelentett megjelenési dátummal (vagy például a Halo Infinite esetében időszakkal) rendelkezik. Az egyetlen kivétel ezek közül az állítólag Call of Duty WWII: Vanguard néven futó idei CoD, amiről nagy eséllyel még júliusban sem fogunk sokat hallani hivatalosan.

Itt lép be a képbe Tom Henderson, akitől legutóbb azt idéztük, hogy a Battlefield 2042-ben miként hasznosíthatja újra az Electronic Arts és a DICE a régebbi felvonásokban alkalmazott multiplayeres pályákat. Az egyik videójában viszont most a Call of Duty következő részéről beszélt. Szerinte a Call of Duty WWII: Vanguardban ne nagyon számítsunk erős multiplayerre. Konkrétan Black Ops Cold War 2.0-nak nevezte azt, de meg is magyarázta ezt a gúnynevet.

Henderson szerint a Sledgehammer Games sok dolgot megpróbált, hogy az előző játékától, a Call of Duty: WWII-től megkülönböztethető legyen a még hivatalosan névvel sem rendelkező Vanguard, de sok funkció és elképzelés nem valósult meg, és ezért ki is vágták. Ezért pedig egyfajta hagyományos Call of Duty-nak nevezné az idén ősszel érkező Activision Blizzard-fejőstehenet.

A megjelenés környékén kb. nyolc pályára számíthatunk, de a Call of Duty: Modern Warfare-ből a Ground War mód, a Call of Duty: WWII-ből pedig a főhadiszállás (Headquarters). A Zombies esetében Henderson szerint a Treyarch a sztoriba és az easter eggekbe segít be, viszont ezt leszámítva minden másért a Sledgehammer lesz a felelős.

A Call of Duty WWII: Vanguard elvileg augusztusban lesz bejelentve a Call of Duty: Warzone-on keresztül, állítja Henderson. A megjelenését novemberre teszi, és talán cross-gen játék lesz (PlayStation 5, Xbox Series, PC [Battle.net], PlayStation 4, Xbox One). Mindez még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu