Jó híreket jelentett be James Gunn A galaxis őrzői vol. 3. kapcsán!

MOZI HÍREK – James Gunn válaszolt a számos rajongói kérdésre A galaxis őrzői vol. 3. sorsával kapcsolatban, miután a Disney átszervezte a Marvel-megjelenéseket.

 

Mióta nemrég bejelentették, hogy számos Marvel-filmet elhalasztanak vagy törölnek a 2022/23-as menetrendből, A galaxis őrzői  rajongói kétségbeesetten érdeklődtek, hogy mi lesz a sorsa Peter Quill és csapatának állítólag utolsó kiruccanásának a nagy átszervezés során, mivel a Disney új sajtóközleményében sem a film, sem a tervezett megjelenési dátum nem szerepel. Így mindenki ismét James Gunn rendező Twitter-fiókjához fordult válaszokért, és ahogy az lenni szokott, a rendező nem késlekedett, hogy válaszoljon a kérdésekre, mi történik az .

„A galaxis őrzői vol. 3. nincs sem visszavonva, sem elhalasztva, továbbra is 2023. május 5-re van betervezve” – írta Gunn a tweetjében. „Megvan a forgatókönyv és a storyboard, a stáb és a szereposztás, és KÉSZEN állunk, hogy induljunk. Valami csodálatosat fogunk készíteni nektek, srácok.”

Bár úgy tűnik, hogy nem lenne ok arra, hogy a 2023-ra tervezett filmek közül bármelyiket is áthelyezzék, a Disney nagy változtatásokat eszközölt, hogy megpróbálja megakadályozni a további problémákat. Számos más filmet, például a Fekete Párduc: Wakanda Forevert, a Hangyaembert és a Darázs: Quantumaniát már forgatják, de a Covid-járványok és más forgatási problémák miatt ezek és a többi film eredeti forgatási menetrendje némi csúszást szenvedett. Mivel a Disney összes Marvel-produkciója szorosan kapcsolódik egymáshoz, az egyik film késése könnyen dominóhatást válthat ki az egész negyedik fázisra.

Kevin Feige az Eternals világpremierjén a sajtónak nyilatkozva beszélt a Disney bejelentéséről, és gyorsan lelőtte a változások miatti aggodalmakat, sőt, azt is sugallta, hogy a dolgok nagyobb összefüggésében ez aligha érdemel említést.

„Ez produkciós eltolódások és változások, és mivel annyi résszel rendelkezünk, egyszerűen csak eltolhatjuk a résidőket” – mondta Feige a Variety munkatársának, Marc Malkinnak a hétfői Eternals világpremieren. „Az összes Marvel-filmes időpont ugyanaz, csak eltoljuk, hogy mikor jönnek ki. És igen, a Doctor Strange az őrület multiverzumában hat hetet csúszott, így ahelyett, hogy három hónap lenne a Marvel-filmek között, öt hónap lesz a Marvel-filmek között, és azt hiszem, ezt mindannyian tudjuk kezelni”.”

A galaxis őrzői Vol. 3 és A galaxis őrzői ünnepi különkiadásának forgatása egyszerre zajlik a megjelenésük előtt. Mivel a Guardians 3 a jelek szerint tartja a 2023 májusi megjelenési dátumát, úgy tűnik, még mindig számíthatunk az azt megelőző Holiday Special érkezésére is valamikor később, novemberben vagy 2022 decemberében. Mindkét film tartalmát egyelőre rejtély övezi, bár néhány apró érdekesség kicsúszott egy korábbi interjúból Seth Greennel, akit jelenleg a Marvel Moziverzumban Howard, a kacsa hangjaként ismerhetünk.

„Nem tudom, hogy Howard benne van-e, erről még nem hallottam semmit” – mondta Green a ComicBook.com-nak, amikor a Guardians gyakori szerepléseiről beszélt. „Az egyetlen dolog, amit tudok, hogy ez a lányok története, a nővérek története, hogy ez Gamora és Nebula története. Szóval nem tudom, hogy ez egy előzménytörténet-e, vagy az új idővonalban játszódik, ami az Időrablás után szétszakadt. Őszintén szólva, nem tudok róla semmit… Nem bánnám, ha Howard nem lenne központi szereplője a nővérek történetének.”

Csak a múlt héten derült ki az is, hogy Will Poulter lett az egyik első új szereplő, akinek révén Adam Warlock végre szerepel hozza el az MCU-ban, miután a karaktert A galaxis őrzői Vol. 2. stáblista utáni jelenetben láthattuk. Gunn ismét ott volt, hogy üdvözölje az újoncot a Marvel családban, amire Poulter így reagált: „Köszönöm, James. Igazi megtiszteltetés ezt a szerepet eljátszani és veled dolgozni. Nagyon izgatottan várom a munkát”.

Forrás:

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu