Itt a The Witcher második évad legújabb büntetős trailere, egy elképesztően eltalált poszterrel megspékelve! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Geralt of Rivia, Yennefer és Ciri visszatérnek a harcba a The Witcher Netflix sorozatának második évadjában, miután a Netflix közönségének körében hatalmas sikert aratott az első évad.

 

Jó hír a The Witcher rajongói, illetve különösen azok számára, akik élvezték a Netflix-sorozatot: új, hivatalos trailert adott ki a streamingszolgáltató a második évadhoz, amelyben ismét láthatjuk Geralt of Riviát, Cirit és Yennefert, amint szembenéznek azzal, ami a világ végét jelentheti.

Ahogy a videóban is láthatjuk, az új évad új kihívások elé állítja majd a „vajákot”: új karakterekkel és a sorozatban még sosem látott veszélyes varázslatokkal találkozik, és természetesen a bolygót fenyegető veszélyekkel is szembe kell néznie. Mindezt a fantasy-koktélt december 17-től élvezhetjük a Netflixen keresztül, így ezzel a rövid kedvcsinálóval már most felkészülhetünk az újabb fantasy kalandokra.

Ahogy a trailerből is láthatjuk: nemcsak szörnyvadász-képzés vár Geralt of Riviára és Cirire a Netflix Witcher-adaptációjának második évadában. Kiderül, hogy az egész világ a „pokolra jutott” körülöttük. De ahogy Geralt szokta, ő másra koncentrál: a háború kevéssé érdekli a Witchert, amikor szörnyekkel kell megküzdenie.

Emellett a trailer nemcsak a fiatal Ciri (Freya Allan) első lépéseire is összpontosít, hogy maga is szörnyvadásszá váljon, és a legendás Witcher-őrhelyen, Kaer Morhenben edződjön, hanem a kontinensen zajló szélesebb körű konfliktusokat is felidézi, amelyek azzal fenyegetnek, hogy a világot egy birodalmak közötti háborúba sodorják… és talán még Geralt (Henry Cavill) és a titokzatos Vengerbergi Yennefer (Anya Chalotra) is újra összejönnek.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lesz rengeteg szörny az út során. Láthatunk egy hatalmas mágikus háborút, amibe Yennefer és a többi túlélő mágus szövetségese is belekeveredik, valamint a Nilfgaardiai Birodalom folyamatos fenyegetése is felsejlik. Ráadásul Geralt és Ciri néhány gonosz kinézetű fenevaddal is megküzd, köztük egy különös lénnyel, amely látszólag háznak álcázva indul, mielőtt felfedné valódi, boszorkányos alakját, hogy Ciri és Geralt szétvághassa. Pokolian kemény kiképzési programon van túl a fiatal Ciri, de azért úgy tűnik, hogy elég hamar belejött a witcher munkába – és ahogy az alábbi új poszter is mutatja, ráadásul új, sokkal harckészebb külsőt is kapott:

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu