A Star Wars Battlefront II dögös női főszereplője, Janina Gavankar megerősítette részvételét az Amy Hennig vezette Skydance Marvel projektben

Janina Gavankar színésznő a hétvégén a Twitteren elárulta, hogy Amy Hennig csapatával, a Skydance New Media-val dolgozik együtt a készülő Marvel AAA projektben.

 

A blockbuster akció-kalandjáték bejelentése a múlt héten meglepetésként érkezett, és Janina Gavankar elég izgatottnak tűnt, hogy végre elárulta, hogy ő is részese a projektnek.

Ahogy azt a GameRant kiszúrta, Janina Gavankar ezt tweetelte:

” Végre elmondhatom ezt! EZ az, aminek olyan szerencsés voltam, hogy részese lehettem.
@Skydance + @amy_hennig x @Marvel = #SkydanceNewMedia

Gavankar számos tévésorozatból ismert, többek között az HBO True Blood című sorozatában Luna Garza szerepében. Azonban a videojátékok sem idegenek számára. A 2014-es Far Cry 4-ben Amita hangjaként lépett be az iparágba, majd a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds-ban (Tatai hangjakén) dolgozott. A legjelentősebb játékszerepe Iden Versio a Star Wars Battlefront II-ben. Jelenleg a Borderlands-filmben dolgozik (Knox parancsnok), és a hangját kölcsönzi a PlayStation 5 konzol-exkluzív Forspoken című filmhez (Tanta Sila), amelyet szintén Amy Hennig ír.

Sem a Marvel, sem a Skydance nem osztott meg részleteket a készülő játékról a bejelentésen túl. A Skydance elmondta, hogy évtizedes AAA-fejlesztői tapasztalattal rendelkező iparági veteránokat szerződtettek a narratíva-központú kaland megalkotásához.

„Amy évtizedek óta meghatározza a narratív kalandjátékok színvonalát, és örülünk, hogy a Skydance tehetséges és tapasztalt New Media csapatával dolgozhatunk együtt” – mondta Jay Ong, a Marvel Games ügyvezető alelnöke és vezetője. „Már az első találkozásunkkor nyilvánvaló volt az ambíciójuk és elképzelésük, hogy innovatív szórakozást készítsenek a Marvel IP felhasználásával. Izgatottan várjuk, hogy még többet megoszthassunk a Marvel-rajongókkal, amikor eljön az ideje.”

 

Forrás: PlayStation Universe

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu