World of Tanks Holiday Ops 2022: legyen Arnold Schwarzenegger a harckocsiparancsnokod! [VIDEO]

„Velem jön, ha győzni akar!” – Arnold Schwarzenegger parancsnok lesz a World of Tanksben. Ha kíváncsi vagy, hogyan lesz az ünnepelt akcióhős Tank Commander, és hogyan kaphatsz küldetéseket Arnie-tól, olvass tovább!

 

 

A World of Tanks legvarázslatosabb eseménye előtt, amolyan Mikulás-ajándékként a fejlesztők újabb részleteket hoztak nyilvánosságra az idei Holiday Ops-ról – ezúttal Arnold Schwarzenegger parancsnoksága alatt! A 2021. december 9-én kezdődő és 2022. január 10-ig tartó Holiday Ops 2022 a játékosoknak hagyományos kikapcsolódást, egy csábító dekorációs küldetést és egy egyszeri lehetőséget kínál, hogy maga Arnie legyen a tankparancsnokuk! Most pedig jöjjenek a részletek.

Minden a garázsban kezdődik. Itt a játékosok azonnal megkapják az első ajándékukat (a vadonatúj T3 Convertible-t, egy Tier III Premium amerikai közepes harckocsit), és különleges küldetéseket kapnak Arnie-tól. Minden nap egy új küldetés válik majd elérhetővé: összesen 32 küldetést kell majd teljesíteni. Ezek közül a 27. után a játékos megkapja Arnold Schwarzeneggert parancsnokként. Ez az egyetlen módja annak, hogy beszervezd az akcióhőst, aki egy, a sztár szinkronizálta karakterrel érkezik, amely Arnold legikonikusabb mondatait tartalmazza! Emellett Arnold három képességgel (Sixth Sense, Repair, és Brothers in Arms, mint nulladik perk) érkezik.

Minden sikeres küldetésért Small Box-okat és Holiday Stamp-eket kaphatunk. A Small Boxok szilánkokat tartalmaznak a játékosok számára, hogy a Decoriderben Standard és Large Decoration-okat készítsenek. Idén a Standard dekorációk azonos értékűek lesznek, némelyikük Arnold színészi karrierjére utal majd easter eggként. Minél több a díszítés, annál több az „Ünnepi hangulat” pont és annál magasabb ennek a szintje. A Holiday Post lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Holiday bélyegek felhalmozásával csomagokat küldjenek Small Boxokkal barátaiknak. Nagylelkűségük kifizetődik: e csomagok cseréje különleges jutalmakat garantál a feladónak.

„A World of Tanks mindennél jobban bizonyítja, hogy semmi sem elérhetetlen annak, akiben megvan a vágy, az elszántság és az ügyesség, hogy elérje” – állítja Arnold Schwarzenegger, a World of Tanks nagykövete.

„Szóval, indítsátok be a motorokat, parancsnokok, és ne hagyjatok ki egy pillanatot sem a Holiday Ops 2022-ből!”

„Mérhetetlenül boldogok vagyunk, hogy Arnold Schwarzenegger csatlakozott az idei World of Tanks Holiday Ops-hoz. Mondanom sem kell, hogy ez már évek óta játékosaink dédelgetett álma!” – nyilatkozta Max Chuvalov, a World of Tanks kiadó igazgatója. „Élvezd a Holiday Ops 2022-et, amelynek házigazdája a legyőzhetetlen Arnold, és ragadd meg az esélyt, hogy a legnagyobb akcióhőst toborozd parancsnoknak!”

A hab a tortán, hogy az eseményt egy különleges soundtrack kíséri majd, hogy a játékosokat kellően vidám hangulatba ringassa.

Forrás: World of Tanks

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu