Ezra Millert megint letartóztatták – ki nem találnátok, most éppen miért…

MOZI HÍREK – Alig néhány héttel a márciusi hawaii letartóztatása után ismét őrizetbe vették a The Flash és sok más film sztárját, Ezra Millert.

 

 

Ezra Millerre rájár a rúd. Március végén a The Flash című készülő szuperhősfilm sztárját Hawaii-n letartóztatták zaklatás és rendbontás vádjával, miután egy helyi bárban egy karaoke-esten összeveszett egy párral. Miller állítólag trágárságokat kiabált a vendégeknek, és kikapott egy mikrofont az egyik nő kezéből. Az érintett pár távoltartási végzést kért Miller ellen, de később visszavonta a kérelmet.

Kedden a Hawaii News Now arról számolt be, hogy Millert alig három héttel az előző incidens után ismét letartóztatták az államban.

A rendőrség állítólag megerősítette a hírt a csatornának, és kiadott egy közleményt, miszerint a színészt másodfokú testi sértésért tartóztatták le. A hír akkor érkezett, amikor a színésznek kedden kellett volna megjelennie a bíróságon, hogy beismerő vallomást tegyen a zaklatás és a rendbontás vádjával kapcsolatban.

A rendőrség közleménye szerint a legutóbbi letartóztatás azután történt, hogy a punai járőrök egy lakóhelyen történt bántalmazásról szóló bejelentésre reagáltak. A rendőrség megállapította, hogy Ezra Miller állítólag „dühös lett, miután felszólították, hogy távozzon, és állítólag egy széket dobott, amivel homlokon ütött egy 26 éves nőt, aminek következtében egy körülbelül fél centis vágás lett a következmény”. A meg nem nevezett női áldozat elutasította az orvosi ellátást, és bár Miller elhagyta a helyszínt, a hatóságok nem sokkal később megtalálták és letartóztatták. Millert órákkal később a további nyomozás idejére szabadon engedték.

Miller 2020-ban is tűz alá került, amikor egy videót töltöttek fel a netre, amelyen a hollywoodi sztár látszólag fojtogat egy nőt, és a földre löki.

Ezra Millert azonban nem tartóztatták le, és nem emeltek ellene büntetőjogi vádat az eset miatt. Ez azonban rengeteg kritikát váltott ki Millerrel szemben az interneten, egyesek pedig azt követelték, hogy távolítsák el a DCEU-ban a Villám szerepéből. Miller márciusi letartóztatása új pletykákat is felidézett, miszerint a Warner Bros. esetleg le akarja cserélni Millert a DCEU The Flash-jének szerepében erre a problémás viselkedésre hivatkozva, bár a stúdió ezt cáfolja.

A széles vásznon Ezra Millert leginkább talán a Legendás állatok-filmekben való szerepléséről ismerhetjük, amelyek legutóbbi epizódja a közelmúltban debütált. Ezen, és persze a Villám karakterén túl, még érdemes megemlíteni pár kisebb költségvetésű filmben mutatott emlékezetes alakítását, amilyen például a Beszélnünk kell Kevinről vagy az Egy különc srác feljegyzései.

Ami a The Flasht illeti, sok rajongót izgatottan várja, mivel mélyen belemerül a DCEU multiverzumába.

Az már korábban kiderült, hogy Michael Keaton is csatlakozik Miller Barry Allenjéhez, aki a Tim Burton-filmekből ismert Batman klasszikus szerepét fogja újra eljátszani. A DCEU jelenlegi Batmanje, Ben Affleck is feltűnik a filmben, hogy búcsút vegyen a karakter megtestesülésétől. Affleck korábban azt nyilatkozta, hogy azok a jelenetek, amelyeket Millerrel forgatott a The Flashben, a legjobb munkái, amelyeket Batman karaktereként készített.

A The Flash várhatóan 2023. június 23-án kerül a mozikba.

Forrás: Hawaii News Now

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu