Gotham Knights – PS4 és Xbox One verzió törölve, Nightwing és Red Hood gameplay demó

Az előrendelők 233 Kustom Batcycle járműskin-t kapnak.

 

A kiadó Warner Bros. Games és a fejlesztő WB Games Montreal kiadott egy 13 perces játékmenet-bemutatót a Gotham Knightsból, amely a játszható karaktereket, Nightwinget és Red Hoodot mutatja be, valamint egy új trailert az előrendelői bónusz 233 Kustom Batcycle járműskinhez, amely a jármű első megjelenésén alapul a DC Detective Comics 233. számában.

A vállalatok emellett bejelentették, hogy a Gotham Knightsot már nem tervezik kiadni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, helyette csak PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re lesz elérhető a Steam és az Epic Games Store-on keresztül, amikor október 25-én megjelenik.

Az előrendelések a mai naptól kezdve minden platformon keresztül elérhetőek. A kiadások közé tartoznak:

  • Standard Edition (69,99 $)
  • Deluxe Edition ($89,99) – Tartalmazza az alapjátékot és a Visionary Pack letölthető tartalmat exkluzív felszereléssel, kozmetikumokkal, a Batman Beyond animációs sorozat által inspirált Beyond Suitstyle karakter skinekkel és még sok mással.
  • Collector’s Edition ($299,99) – Tartalmazza a Deluxe Editiont, a kiterjesztett valósággal kapcsolatos gyűjtőtűt, 16 oldalas médiakönyvet, exkluzív Gotham City térképet, négy karakteres szobordiorámát és egyebeket.
    Nézd meg az új felvételeket alább. Nézd meg az új screenshotokat a galériában.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu