Rollerdrome: az OlliOlli fejlesztői TPS-be vágtak [VIDEO]

A Take-Two alá tartozó Private Division lesz a kiadója a Roll7 következő játékának, amiből lemezes kiadást nem terveznek.

 

A Private Division közleménye szerint a Rollerdrome egy egyjátékos, külső nézetes lövöldözős játék lesz, ami a nagyobb tempójú harcokat ötvözi a dinamikus, folyékony mozgásokkal, és így egy olyan akcióélmény jön létre, amire eddig nem volt példa. Filmszerű, durva harcokban vehetünk részt, ahol a gyilkosságokkal életerőt szerzünk, a trükkökkel és csövön csúszásokkal pedig töltényeket kaphatunk ebben az adrenalint pumpáló játékban.

A Rollerdrome 2030-ban játszódik (amit a hazai állampárt nagy előszeretettel szokott emlegetni), és ekkor a cégek uralkodnak a világ felett; a valóság és a teljesítmény közötti határvonal elmosódott, és a nyilvánosság figyelmét leköti az új, véres sport erőszaka és brutalitása. A Rollderdome-nak bajnokává kell válnunk, és eközben fel kell fedezni a Matterhorn, a sport mögött álló cég titkait és valódi akaratát az egésszel kapcsolatban. A játékot pedig a díjnyertes és kritikailag is elismert OlliOlli-sorozat mögött álló Roll7 fejleszti. Egy intenzív lövöldözős görkorcsolyás játékról van szó, ami egy evokatív retrojövőben játszódik majd.

Egy eredeti hibrid elképzelésről lesz szó, ami egyedi kihívást támaszt majd elénk a bajnokságban. Online ranglétrák is lesznek, és a megnyitható Out for Blood játékmód lesz az OlliOlli-játékokban látott kihívásokkal teli pályák itteni megfelelője. Az új, eredeti soundtracket az ikonikus korszak hangjai és hangnemei fémjelzik, mindezt modern produkciós munkálatokkal, és ehhez járul hozzá az egyedi, képregények által inspirált művészeti stílus. Az viszont biztos, hogy a Matterhornnak nem éppen pozitív tervei vannak, de ezekre fényt kell derítnünk.

A Rollerdrome-ot augusztus 16-ától keressük a PlayStation Store-on (a játék PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is elérhető lesz), illetve PC-n a Steamen. Az árat is ismerjük: 30 dollár lesz, de euróból számítva a jobban teljesítnek „köszönhetően” minimum 12 ezer forint lesz forintban az árcímkén. Ha nem több (és lesz ez még több is).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)