A Destiny-vel a régi és új generációs konzolok között is lehet menteni

Az egyik olyan dolog, amit a régi és új generációs konzolok tulajdonosai kérni szoktak, hogy a mentéseiket át tudják importálni az előző generációból. Bár néhány játék kínálta ezt a lehetőséget, az nem túl gyakori, hogy nem csak a multiplayer eredményeket, hanem a szingli során elértek is elérhetővé válnak. A Destiny-vel végre erre is lehetőség nyílik.

ps4pro.eu_Destiny_2

A Bungie nemrég kommentálta is azokat az állításokat, amelyek szerint a Destiny Bétában ide-oda lehet importálni az Őröd által elért eredményeket és ez a véglegesben is így lesz, feltéve, ha ugyanazt az accountot használod.

A Bungie konkrétan ezt nyilatkozta:

„Ugyanazt a Guardiant tudod Next Genen és Old Genen is használni, viszont csak egy rendszeren belül. Tehát PlayStationök, vagy Xboxok között tudsz ugrálni, de a két rendszer között nem.”

A poént kedvéért megnéztem volna a bétát az Xbox 360-omon is ugyanazzal az Őrrel, de azért a PS3/PS4 közötti ugrálás sem rossz, megspékelve egy kis remote play-el. Egyébként azoknak lesz hasznos leginkább ez a lehetőség, akik PS3 tulajként még nem döntötték el biztosan, hogy akarnak-e azonnal PS4-et, vagy még várnak-e és addig is Destiny-znek PS3-on, viszont így minden mentésük, adataik megmaradnak.

Forrás: PS4Daily

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu