Gamescom 2014: a Remember Me fejlesztőjének új játéka: Life is Strange

AllThingsGamescom1
A Square Enix kiadó a Remember Me harmatos üzleti sikere sem bátorította el, mert megbízta a fejlesztőt, a francia Dontnodot új projektre, melynek címe Life is Strange.

ps4pro.eu_life-is-strange_screenshot_4

Már idén hallani lehetett a játékról, amely a fejlesztők állítása szerint egy epizodikus, történet-centrikus kalandjáték, amely PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt megjelenik.
A történet egy Arcadia Bay nevű kitalált városban játszódik, a főszereplő pedig egy végzős tanuló, Max Caulfield, aki öt év után visszatér a városba, hogy találkozzon a régi barátjával Chloéval. Közösen próbálják kinyomozni, hogy mi történt Rachel Amberrel, aki rejtélyesen eltűnt.
ps4pro.eu_life-is-strange_screenshot_2

A nyomozós, beszélgetős kalandjáték története a játékos döntései alapján alakul, ez ugye már ismerős megoldás, viszont Max speciális képessége, hogy vissza tudja fordítani a időt, ez pedig a történetet is megváltoztatja.

A Life is Strange-ről lesznek még információk az idei Gamescomon

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu