Gamescom 2014: A Sony 10 millió PS4-et adott el, február óta dupláztak

AllThingsGamescom1
A Gamescom 2014-en a Sony ma bejelentette, hogy PlayStation 4-ből elértek egy fontos mérföldkövet: 10 millió konzolt sikerült eladniuk világszerte. Ez majdnem a duplája a februárban eladott konzoloknak, amikor a Sony 5.3 millió konzol eladását jelentette be. Ez a játékos mennyiség egyébként Magyarország teljes lakosságát is meghaladja.

A PS4 rendszeresen lehagyta az Xbox One amióta múlt évben mindkét konzol megjelent és az eladásaik között hónapról-hónapra egyre nőtt a különbség. Még annak ellenére sem sikerült legalább behoznia a Microsoftnak a hátrányt, hogy Kinect nélküli, olcsóbb Xbox One eladásai érezhetően megugrottak.

ps4pro.eu_10millions_PS4_sold

A Microsoft ma tartott egy sajtókonferenciát, de semmilyen eladási adatot sem hozott nyilvánosságra, az egyedüli lényegesebb bejelentése az volt, hogy a Tomb Raider második részének exkluzivitását megszerezték.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu