Gamescom 2014: a Sony levédette az ‘A Million Ways to Die’ címet

AllThingsGamescom1
A Sony Computer Entertainment America levédte az „A Million Ways to Die” címet, amely arra utalhat, hogy a cég egy új IP-n dolgozik.

A trademarkot – amely egy Neogaf fórumon került nyilvánosságra – augusztus 6-án hozták nyilvánosságra és konkrétan meg is határozták, hogy a trademark mire vonatkozik: „letölthető számítógépes játékszoftver, amelyet számítógépes hálózatokon és mobil eszközökön keresztül terjesztenek.”

Bár további információ nincs a trademarkról, minden bizonnyal ahhoz a teaserhez kapcsolódik, amelyet a Sony a holnaptól induló Gamescom show-n mutat majd be. A trailer rejtélyes és a Sony azt állítja, hogy „a játék újrafogalmazza majd a horror műfaját”. Mivel a trademarkot nemrég védték le, és a Sony egy új horror címet jelentett be, valószínű, hogy a kettő ugyanaz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu