Gamescom 2014: The Last Guardian – Majd ha piros hó esik?

AllThingsGamescom1

Titokban minden rajongó várta hogy talán idén kapnak valami friss információt a Sony rég várt üdvöskéjéről a The Last Guardianról. Viszont nem érkezett semmi. Se egy új trailer, de még egy teaser sem. Ez a nagy titkolózás kicsit kezd aggasztó lenni.
ps4pro.eu_the-last-guardian3

Shuhei Yoshida annyit hajlandó volt elárulni, hogy a fejlesztés igaz jó ütemben halad, de még nem áll készen arra hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek. Egy dátum már megszületett a fejükben, de ennél több információt nem említett.

Kérdés már csak az, hogy vajon eddig mit csináltak? Nekem az egész kezd úgy tűnni mintha egy reményekkel teli füstbe ment terv lenne.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu