Gamescom 2014: Share Play és Youtube feltöltés az őszi 2.0-ás Firmware-el

AllThingsGamescom1
[FRISSÍTVE]

Jim Ryan egy interjúban kifejtette bővebben, hogy kereken egy órára tudjuk átvenni az irányítást attól a személytől, aki hajlandó lesz velünk megosztani kis saját virtuális kalandját. Ezzel szeretnék kikerülni azt a jelenséget melynek keretén belül egy címmel ne lehessen ingyen játszani.

Továbbá megerősítette, hogy akik nem Playstation Plus előfizetők, szintén használhatják az alkalmazást, csak éppen nem lesz képes átvenni az irányítást. Ez azt jelenti, hogy csak megosztani tudja a saját játékát.

Véleményem szerint nemes gesztus a Sony-tól hogy lehetővé teszi eme alkalmazást, mivel így akár a jövőben demóként is szolgálhat. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy még annál is többet nyújt.

[EREDETI]

Amikor 2013 végén kiadták a PS-4-et, akkor még a Sony szándékosan nem tette elérhetővé a Share Play funkciót, melynek lényege nem más, mint hogy az interneten keresztül át tudjuk adni  egy adott játék irányítását a másik felhasználónak anélkül, hogy  az illető fizikailag  birtokolná a játékot.

ps4pro.eu_share-play_2

Igazából ezt a Share Play funkciót hívhatjuk akár egy virtuális controllernek. Mindez csak akkor lesz elérhető, ha mindkét fél rendelkezik PlayStation Plus előfizetéssel.

Továbbá a rendszerfrissítésnek hála egyből fel tudunk majd tölteni egy rögzített videót Youtube-ra.
Mindez 2014 őszén fog érkezni kedvenc konzolunkra.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu