Gamescom 2014: Metal Gear Solid Remake HD grafikával

AllThingsGamescom1

Hideo Kojima szerint eljött az ideje annak, hogy az első rész megkapja a maga kis felújított verzióját. Persze nem csak egy egyszerű HD portról beszélünk, hanem egy teljesen remakelt játékról. Mivel az első rész grafikai motorja már elavultnak számít, ezért Fox Engine fogja hajtani.

Remélem Kojima-san extrákkal sem fog spórolni, valamint ilyen esetben nem árt, ha néhány hangot is újra rögzítenek a mai feltételeknek megfelelően. Mert mégis csak egy 1998-ban megjelent műalkotásról van szó, ami egy olyan felújítást érdemel, amit még nem tapasztalt a gamer társadalom. Be fogják vetni minden tudásukat, és beleadnak mindent, ami egy Famas csövén kifér. Kötve hiszem, hogy csalódni fogunk.

ps4pro.eu_MGS_Rem_2

Valamint hírt adott arról, hogy a közelgő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain multiplayer része leginkább egy Tower Defense stílusra fog hasonlítani. Meg kell védeni saját bázisunkat, miközben az ellenségég erőforrását teljesen kifosztjuk. Természetesen tehetjük ezt majd lopakodva, vagy teljesen nyílt csatákkal. Miután megkaparintjuk az ellenfél által védelmezett erőforrásokat, felhasználhatjuk őket saját bázisunk fejlesztésére.

Ha jobban belegondolok érdekes és egyben nehéz is lesz a multiplayer, mivel nem elég hogy legyőznek minket, de teljesen kirabolják a bázisunkat. De ha ez megtörténik, hogyan fogunk hozzá a következő multis harcnak? Késsel, és kartondoboz hadsereggel érdekes lenne.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu