Dead or Alive 5 bejelentés PlayStation 4-re

Már voltak korábban is szóbeszédek arra vonatkozólag, hogy a Dead or Alive 5 esetleg next genen is napvilágot lát és most kiderült, hogy a pletykák igaznak bizonyultak. A Tecmo Koei producere, Yosuke Hayashi jelentette be, hogy a játékot már fejlesztik és a PlayStation 4-re is meg fog jelenni.

ps4pro.eu_Dead_or_Alive_5_4

Hayashi a Japan „Gamer’s Live” ceremónián beszélt múlt hétvégén a szélesebb médiának a Dead or Alive 5 Last Roundról, amely a játék hivatalos címe, és amelyet már PlayStation 4-re és Xbox One is várhatunk 2015 tavaszán.

Ez így mind szép és jó, de a Dead or Alive 5 Last Round a Dead or Alive 5 Ultimate next-gen update-je lesz, amelyet már PS3-ra és Xbox 360-ra is kiadtak tavaly, sőt, az alap Dead or Alive 5 már PS Plus ingyenes játék is volt. Tényleg egy ilyen játék Remastered verziójára van szükségünk?

Mindenesetre itt van egy videó a játékból, amelyet a Japánban zajló bejelentés során mutattak be.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu