Az APB Reloaded 2015-ben jön PlayStation 4-re

Az APB-nél enyhén szólva nem beszélhetünk sikersztoriról, sötét múltja van a játéknak. Annak idején David Jones, a GTA szülőatyja fejlesztette és arra számított mindenki, hogy hatalmas sikert fog aratni. 60 millió dollárt költöttek rá, de a 2010-ben megjelent végső termék borzalmasan tré lett, és hatalmasat bukott. Annyira rossz volt, hogy még a Realtime Worlds fejlesztőcsapat is bezárt röviddel utána.

Az APB ezen a ponton elsüllyedhetett volna a megbukott játékok tengerében, azonban a Reloaded Productions mindössze 2 millió dollárért vásárolta fel és APB Reloaded címmel ellátva, free-to-play játékként adta ki ismét. Ez három évvel ezelőtt történt és a játék még mindig online, még mindig vannak aktív játékosai. Elmondhatjuk tehát, hogy valamennyire sikeres lett.

A Reloaded Productions most azt jelentette be, hogy az APB Reloadedet PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelentetik és hogy a játék 2015-ben lát majd napvilágot.

ps4pro.eu_apb-ps4

Hogy mennyire lesz sikeres PS4-en? Az biztos, hogy az APB Reloaded nem az első free to play online játék, amely, hiszen többek között már ott van a WarFrame, a War Thunder és a DC Universe Online is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu