Rocksmith 2014: PlayStation 4-en is tanulhatunk vele gitározni

Emlékeztek még Michael Jackson Black or White című dalán videójára? Amikor a klipp legelején Macaulay Culkin összerakta gitár szettjét, megpengette a húrokat és ennek következményeképp a film béli apja kirepült kanapéstól együtt a Világ másik részére.

ps4pro.eu_rocksmith-2014-8

Hamarosan a PlayStation 4 tulajdonosok is az őrületbe kergethetik a szülőket és a szomszédokat, ugyanis a Ubisoft bejelentette, hogy az új generációs konzolokra is elhozza a népszerű Rocksmith 2014-et. Igaz a cím már nem új, ugyanis PlayStation 3-ra, PC-re és XboX 360-ra már kiadták egyszer, de úgy döntöttek hogy felturbózzák vizualitás és zene ügyileg. Valamint támogatni fogja a PS Vitával kapcsolatos Remote play-t.

ps4pro.eu_rocksmith-2014-3

Továbbá lehetőségünk lesz a last gen konzolról átültetni a DLC-ket PS4-re. Így a Ubisoft spórolt nekünk néhány ezer Ft-ot.

Alapból 50 dalt fog tartalmazni, de persze ezt további 300-al bővíthetjük. Kapcsolódni fog hozzá egy Real Tone kábel, melynek segítségével valódi elektromos gitárt tudunk hozzákapcsolni a konzolhoz, így is fokozva az élményt.

A megjelenési dátum igen közeli, ugyanis 2014.november 7-től már mi is Slash babérjaira törhetünk.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu