Exkluzív Assassin’s Creed Unity ajándék csak az Überkonzoltól

Az Überkonzol egészen egyedi ajánlattal áll elő, amelyet csak és kizárólag akkor kaphattok meg, ha náluk vásároljátok meg az Assassin’s Creed: Unity-t. Az Überkonzol, a BBC History, és a PS4PRO együttműködésének köszönhetően ugyanis mindegyik Assassin’s Creed: Unity verzióhoz jár majd egy olyan 96 oldalas, színes BBC History magazin, melyben nemcsak a legmélyebb részletekig kivesézik a Francia Forradalmat, de eddig nem ismert tényeket is megtudhattok a forradalom kulcsfiguráiról, például Maximillian Robespierre-ről, aki a játékban is fontos szerepet kap majd.

history-iv03

Az újságcikkben például láthatjátok majd Robespierre igazi arcát, amely a festményektől eltérően ragyák és himlőhelyek borították, ugyanis a lefejezések után mindegyik fejről halotti maszkot készítettek! Hátborzongató nem?

maximilien_de_robespierre_acu_4506

 

Olyan izgalmas háttér-információkat tudhattok meg majd a francia forradalomról és a „terror angyalairól”, akik közül sokakat Arnonak kell másvilágra küldenie, amelyek semmilyen különleges kiadványban sem szerepelnek! Mindezt pluszköltség nélkül, teljesen ingyen, bármelyik Assassin’s Creed: Unity játékverziót megvásárolva – csak az Überkonzolban! Szerintem hülyeség lenne kihagyni és máshol megvenni a játékot…

Az Assassin’s Creed: Unity megjelenéséig már csak kevesebb, mint két hetet kell aludni: november 14-én jelenik meg.

Az üzlet címe: Überkonzol 1085 Budapest, József körút 38.

uberkonzol_2

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu