PlayStation 4-re is érkezik a Grave című open world horror

Igencsak ígéretesnek tűnik a Grave című open world horror játék. A groteszk, szürreális elemeket is tartalmazó horror játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Windows-ra és Mac-re, sőt, még Linux-ra is megjelenik 2015-ben. Állítólag mindegyik verzió pontosan ugyanúgy néz majd ki, és a játékélményben sem lesz különbség.

A Grave-ben egy véletlenszerűen generált sivatagban kell kavarnod, amelyben különféle rémálomszerű lények próbálnak véres masszát gyártani belőled. Ezen az ismeretlen terepen kell túlélned az éjszakákat. A játék támogatja majd az Oculus DK1-et és DK2-őt is, arról viszont még nincs információ, hogy a PS4-es Project Morpheus is támogatni fogja-e.

Kickstarter címről van szól egyébként, amelyet áprilisban kezdtek el támogatni és igazi friss fuvallat lehet a túlélő horror játékok világában.

A meglehetősen hideglelős PS4 bejelentő videót alant láthatjátok.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu