A Square Enix új, eredeti konzolos szerepjátékon dolgozik

Egy bejelentés alapján a Square Enix egy vadonatúj RPG-n dolgozik, amely PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog majd megjelenni. Az, hogy a Square Enix RPG-t készít persze nem meglepetés, ami viszont tényleg az, hogy ez a új játék tényleg új IP is lesz és nem egy régi játékuk remake-je.

Az információt a Square Enix elnöke, Yosuke Matsuda a Famitsu nevű japán lapnak osztotta meg. “Jelenleg egy olyan RPG-n dolgozunk, amely kifejezetten konzolkra készül majd el és nem remake. Decemberben több információt is megosztunk majd erről a játékról.”

Sony make.believe logo - white

Két olyan esemény is lesz decemberben, ahol a bejelentés megtörténhet: a Sony által rendezett PlayStation Experience és a Game Awards.

Azt már tudjuk, hogy a Square Enix már dolgozik a Final Fantasy XV-ön és a Kingdom Hearts 3-on, amely PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Nemrég a Square Enix bejelentette, hogy a Just Cause 3 PS4-re is megjelenik majd.

A Square Enix a Final Fantasy és a Kingdom Hearts sorozatról leginkább ismért és a Hitman, Tomb Raider és Deus Ex IP-ket is birtokolja. PS4-en emellett a Final Fantasy Type-0-át is várhatjuk a jövőben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu