Menu

A Sony szerint: PlayStation 4 eladásai kimagaslóak Japánban

A Media Create mutatószámai szerint már Japánban megközelítette az 800 ezres álomhatárt a PlayStation 4 eladásai, a 40. héten ugyanis a konzolnak sikerült átlépnie a 800 ezres darabszámot.

ps4pro.eu_playstation-_PS4_Sales_1

A Sony elképzelései szerint a konzol eladásainak az első évben meg kell haladnia az 1 milliós mérföldkövet, amire jó eséllyel pályázik, hiszen 2014. február 22-én indították el a Japán piacon a PS4 értékesítését, ezáltal még három hónapja van az évfordulóig, közben pedig közeledik a karácsony, az ajándékozások időszaka, illetve az új év, ami a japánoknál is újabb költekezési hullámot generál.

Az elmúlt 40 hét során egyébiránt a PlayStation 4 magabiztos, noha nem túl kimagasló eladásokat produkált, így a megjelenés hetében több mint 300 ezer darab kelt el belőle, majd egy gyors mélyrepülés után már a 12. héten már csak kevesebb, mint 10 ezret adtak el belőle átlagosan, de az utóbbi három hétben ismét jelentősen megemelkedtek az értékesítési számok, ezáltal az egymilliós mérföldkő nem kivitelezhetetlen cél.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/