Menu

A Shadow Realms fejlesztése már az „árnyékvilágba” került…

Teljesen leállították a Shadow Realms fejlesztését és törölték is a projektet. A szomorú hírt Jeff Hickman osztotta meg a publikummal tegnap a BioWare Austin stúdió nevében.

Hickman azzal indokolta a döntést, hogy a kiadónak túl sok munkája lesz a Dragon Age: Inquisition további tartalmaival, a következő Mass Effect játékkal és egy meg nem nevezett másik új címhez kötődő munkálatokkal. Emellett pedig a Star Wars: The Old Republic fejlesztés alatt álló, nagyszabású új tartalmaira is tett utalásokat Hickman.

ps4pro.eu_shadow_realms_1

Mivel idén jön a következő Star Wars film, a Bioware – érthető módon – igyekszik maximálisan meglovagolni az univerzumban játszódó free-to-play MMORPG-jüket, amelynek fejlesztésébe annak idején elképesztő mennyiségű pénzt öltek, havidíjas címként mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szegény Shadow Realms-t így tehát be kellett áldozni a Bioware-nek.

ps4pro.eu_shadow_realms_2

A fejlesztők köszönik minden lelkes játékosnak az eddigi visszajelzéseket és a segítséget (melyek így mondjuk teljesen értelmetlenné váltak), a zárt alphában résztvevőknek pedig némi kárpótlást ígértek. Hogy pontosan mit, azt még nem tudni.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu