Destiny-játékosok egy 11 éves kissrác sikeréért

Fiatalabbak is elkezdhetik. Manapság már elég korán kontrollert (vagy egeret és billentyűzetet) ragadnak a fiatalok és ez általában világszerte így van. Jelen hírünk tárgya egy 11 éves kisfiú, aki a Destiny-be döntött már néhány órát. Három karaktert hozott létre, ám a szeme láttára került ki szó szerint a kezei közül az irányítás, hiszen kontrollere fölött egy másik játékos vette át az uralmat, majd törölte kitartó munkájának az eredményét. Ezt a PS4-es Share Play-en keresztül érte el az illető, akinek inkább csak gratulálni tudunk…

Blond Boy Crying

Ezen viszont fellázadtak a Destiny játékosai, akik azt kérik a Bungie-től, hogy egyrészt tiltsák le ezt az illetőt, hogy megkapja a fiú legalább az ő felszerelését, vagy legalább valahogy kárpótolják, hiszen arra nincs lehetőség, hogy helyreállítsák a már törölt adatokat. A kissrácot – ha a fejlesztők nem – legalább a többi játékos kisegíti, hogy ne menjen el egy életre a kedve az online játszmáktól… azért van itt emberiség.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu