Jó negyven percnyi Final Fantasy XV játékmenet

Korábban már beszámoltunk arról, ahogy a Square Enix február 20-ára időzített egy élő adást a Final Fantasy XV-nek szentelve. Nos, ezt láthatjátok odalenn, de mivel nem sok esélye van annak, hogy megértsük azt, miről is van szó a videó első és utolsó fél órájában, vessük szemünket a közepére. (Persze volt egy elvetemült illető, aki Reddit-en közzétette az ő fordítását, ezt itt találhatjátok:

ps4pro.eu_Final-Fantasy-XV_car_no_1

Az Episode Duscae névre hallgató demó egy kis részletet nyújt csak a végleges játékból, amely a rendező Hajime Tabata – ő játszott amúgy a videóban – szerint kb. 60%-os készültségi állapotban van, de ez gyorsan 80%-ra ugorhat, ha a fejlesztés folyamata beindul. Tetszetős-e a játék? Nos, van benne potenciál… ám ebből a kis részletből kiindulni nem lenne célszerű.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu