Project CARS: újabb In-Depth videó jött

A remélhetőleg többet már nem halasztásra kerülő Slightly Mad Studios játékából, a Project CARS-ból újabb videó érkezett, mégpedig az In-Depth sorozat második része. Az első rész a karriermóddal foglalkozott, ez pedig a boxutcának szentel nagyobb figyelmet.

A mi kis garázsunkban finomhangolhatjuk a kocsink beállítását, de a stratégiánkat is itt tervezhetjük meg, arról nem is beszélve, hogy akár a többiek teljesítményét is nyomon követhetjük. A videó második fele érdekesebb, itt kommentár nélkül az időmérőből láthatunk részleteket. Megjelenés májusban – remélhetőleg!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu