Mirror’s Edge Catalyst – Újabb részletek láttak napvilágot! [VIDEO]


A PlayStation Access egy új videót mutatott be a jövő év februárjában érkező Mirror’s Edge Catalystból, amelyben Sarah Jansson közölt újabb információkat Faith történetéből.

Például azt mondta, hogy a teljes várost felfedezhetjük majd korlátok nélkül és ez a földalatti alagutakra is vonatkozni fog. Új lehetőségek is lesznek, mint például A és B pont közötti versenyek, de a környezethez köthető puzzle-k is lesznek. Nincsen ránk erőszakolva, hogy mikor mit csináljunk, így a DICE nem fogja megkötni a kezünket akkora mértékben. (Ejj, eme srácok eléggé elfoglaltak mostanában – a Battlefront mellett ezen is dolgoznak!)

Új harci rendszer is lesz, amely a közelharcra fog összpontosítani: korábban már tudtuk, hogy lőfegyvert Faith nem fog használni, és most pedig Faith harcolni fog, de nem ölni: a küzdelem inkább a mozgás egyfajta kiegészítője lesz, a mozgás folyékonyságán múlik majd. Ha fenn tudja tartani a momentumát, akkor képes lesz arra, hogy sebezhetetlen legyen a töltényekkel szemben – csak akkor áll ez le, ha Faith is megáll.

Érdekes ötletek, február 23-án meglátjuk, miként sikerült.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu