Star Wars Battlefront: Semmit sem emel át a Battlefieldből

A DICE attól tartott, hogy sokan szimplán egy átskinnelt Battlefieldnek tartanák a november során megjelenő Star Wars Battlefrontot, úgyhogy újfent igyekeztek eloszlatni eme kijelentéseket. A DICE general managere, Patrick Bach az angol hivatalos PlayStation magazinnak adott interjújában azt taglalta, hogy a Battlefront semmilyen rendszert sem fog átemelni a Battlefieldből, amely ugye szintén tőlük származik (kivéve az idei spinoff Hardlinet, amelyet a Visceral fejlesztett). Persze, a Frostbite engine továbbra is alkalmazva lesz, de Bach nem erre gondolt.

Úgy véli, hogy egyesek akár meg is lepődhetnek azon, hogy ez egy DICE által fejlesztett játék lesz, de a Battlefront minősége, a hangulat és az audiovizualitás révén felismerhető lesz, hogy tőlük származik majd a Star Wars shooter. Szóval ebből kiindulva kimondhatjuk, hogy próbálnak nem átmásolni mindent, majd átrajzolni Star Wars témába itt-ott menüket, satöbbi.

No, ezt novemberben meglátjuk, akkor érkezik ugyanis a Star Wars Battlefront PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re. 9-10 millió példányt szeretne az Electronic Arts ebből eladottnak látni, ami azért bátor, de mindenesetre reális elvárásnak tűnik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu