Star Wars Battlefront – Bétateszt igen, szerverböngésző nem

A Star Wars Battlefront az Electronic Arts idei egyik nagyágyúja (ha már a Battlefield Hardline a Visceraltól elhasalt), így nem csoda, hogy a DICE játéka a megjelenés előtt egy bétatesztet fog kapni. Pláne azért is nem, mert szóló kampány nem lesz a játékhoz, szóval jóformán elengedhetetlen a nagyobb skálájú tesztelés. Viszont közölték, hogy kb. egy hónappal a megjelenés előtt, azaz októberben a PlayStation 4-en elérhető lesz egy nyílt bétateszt, amely a maximális 40 fős meccsekkel várja majd a játékosokat. (Ez PC-re és Xbox One-ra is ekkortájt lesz esedékes.)

ps4pro.eu-star-wars-battlefront-2

Három játékmód lesz, az egyikben a  Hothon történő Walker Assaultot próbálhatjuk majd ki (ezt láttuk az E3-on), de Darth Vader és Luke Skywalker is irányításunk alá kerülhet a bétában. A második a Tatooineon játszódik egy Survival Mission keretein belül, szóval ez túlélősdinek ígérkezik a császári hatalom ellen. A harmadik mód egy, eddig be nem jelentett lesz, a Drop Zone, amelyről az EA később fog közölni részleteket.

Ám sajnos nem lesz szerverböngésző konzolokon… ehelyett egy új, skill alapú matchmake rendszer lesz működésben, így a gép fog helyettünk dönteni… szóval a Battlefield 4 után ez visszaesés lesz. Kár érte…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu