Sony: Még mindig nem lepleztünk le minden exkluzív címet!

Eddig a PlayStation 4 talán egyik gyenge pontjának tekinthető az exkluzív címek hiánya. A Knack elment szódával, a Killzone: Shadow Fall korrekt volt, a Bloodborne viszont már hanyattvágott mindannyiunkat. Viszont Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide elnöke bevallotta, hogy bizony még vannak a tarsolyukban be nem jelentett játékok. Erről a japán Famitsu magazinnak adott interjújában beszélt.

Bár 2016-ban biztosan beesik a Horizon Zero Dawn, az Uncharted 4: A Thief’s End és talán még a The Last Guardian is, amely már-már a videojátékok Jetije is lehetne, vannak még készülőfélben PlayStation 4-only fejlesztések. Mik lehetnek ezek? A Quantic Dream PlayStation 4-es címe? (amiről David Cage már 2013-ban beszélt és esélyes, hogy az októberi Paris Game Week-en bemutatják) A The Last Of Us 2? (amelyről Nolan North és a Naughty Dog is elszólta magát)

A Gran Turismo 7… vagy Gran Turismo Sports? (amelyről meg egy horvát PlayStation-importőr közölt korán részleteket) Majd meglátjuk, rá is fér a konzolra pár exkluzív cím!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu