Gran Turismo 7: Jó lenne a VR-támogatás

A Gran Turismo 6 2013 végén jelent meg (amikor már kinn volt a PlayStation 4) PS3-ra, így értelemszerűen itt a kérdés, hogy mikor jön a 7. felvonás? Azt még nem tudjuk, de lehet, hogy valami másban újíthat a Polyphony Digital autós odüsszeájának újabb fejezete. Legalábbis akkor főleg, ha hallgatnak egy bizonyos öltönyös Sony-vezér kijelentésére!

Shuhei Yoshida szerint ugyanis jó lenne, ha a Gran Turismo 7 virtuális valóság-támogatással jönne. Azaz, örülne annak, ha támogatná a PlayStation VR-t. Ennek van értelme, mert az Oculus Rifttel szemben azért érdemes lenne beizzítani a rakétákat. A Gran Turismo 7 elvileg 2017 előtt meg fog jelenni (kérdéses, hogy mióta dolgoznak akkor a Polyphonynál eme részen – lehet, hogy a 6 mellett már párhuzamosan a folytatást is hegesztették?), úgyhogy ezzel kapcsolatban nemsokára biztosan fogunk újabb részleteket hallani.

Versenyzős játékokban biztosan kellemes élmény lenne a VR-headsetet használni, s bár a Sony 30 kisebb VR-címen dolgozik, egy ilyen AAA játéknak kifejezetten ütős lépés lenne a PlayStation VR-t alkalmazni!

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu