Yoshida: Munkára fel!

Jogos ama kritika, miszerint a PlayStation 4-nek éppenséggel nem sok ütős exkluzív játéka van. Ha belegondolunk, a rajt pillanatában a Knack átlagos volt, a Killzone: Shadow Fall-ra már talán nem is emlékszünk és azóta talán csak a Bloodborne tudott eszméletlen eredményeket felmutatni, miután a The Order: 1886 bár látványra kitűnő volt, alig pár óra a hossza. De ha ezt már a Sony stúdióinak főnöke jelenti ki, akkor ebből egyrészt kimondhatjuk, hogy jogos a kritika, másrészt pedig ők is igyekeznek ezen változtatni.

Shuhei Yoshida szerint (mintha manapság elég gyakran szólalna meg, nem?) az idei őszi Sony AAA-kínálat nem éppen valami ütős, miközben az Xbox One-nak bezuhan a Halo 5 és a Rise of the Tomb Raider. Hol vannak a játékok? Shu kijelentette, hogy a PlayStation VR most egy nagy projekt a Sonynak, mintha egy új platformot indiítanának el. Úgyhogy marad a Bloodborne kiegészítő és… ennyi.

Munkára fel – a 2016-os évet meg kellene nyomni, és ha a Gran Turismo 7 beesik az év végére a Horizon Zero Dawn-nal együtt (s ne feledjük a tavaszi Uncharted 4 megjelenést), akkor már egy ígéretesebb évnek nézhetünk elébe.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu