Assassin’s Creed film: Érdekes inspirációi vannak

Már többször írtunk arról, hogy készül, készülget a Ubisoft egyik komolyabb franchise-ának, az Assassin’s Creednek a filmadaptációja, amely jövő év decemberében fog a mozikba kerülni. Az még elég messze van, de már most tudjuk, hogy mely filmek voltak inspiráló hatásúak. Elég érdekes párosítás, de mégis, talán lenne benne logika.

A filmet a Batman: Kezdődik, illetve a Blade Runner inspirálta. Erről Jean-Jullien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója beszélt. Azt is mondta, hogy Michael Fassbendert nem kellett sokat győzködni, hogy a stáb része legyen. De ha belegondolunk, egy futurisztikus film lenne hatással az Assassin’s Creedre? Ez azért érdekes végeredményt hozhat össze. Aztán nehogy az legyen, hogy már az elején a stáblista alatt elalszunk. (Mondjuk a szerkesztőink között lenne erre példa, vicc nélkül!)

A film a mozikba 2016. december 21-én kerül, a magyar forgalmazóról és megjelenési dátumról pedig gőzünk sincs: a magyar munkamorálból kiindulva valamikor 2017 januárjában számíthatunk rá.

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu